Vine o vreme

Vine o vreme in viata fiecarui om cand acesta devine parinte. Vine o vreme a schimbarii si a modelarii. O varsta la care esti capabil sa faci orice. Oriunde si oricat. Totul pentru copilul tau.

 

Vine o vreme in viata fiecarei femei cand descopera ca  nu mai e asa de lejer sa pleci in vacanta cum parea. Ca nu mai poti sa arunci in valiza 3 tricouri, o rochie, niste creme si un sampon. Cateva analgezice si doua carti.

Te redescoperi

Ei bine, vine o vreme cand descoperi ca in tine zac limite pe care nu le credeai. Vremuri cand te plimbi prin benzinarie – nu cu un fresh de portocale, ci cu o olita plina de diverse, acoperita maiastru cu un sac de gunoi colorat.

Vremuri cand nu te mai duci pe la hoteluri boutique, ci pe la hoteluri kids friendly. Pe la hoteluri unde poti sa faci piureuri de fructe si mixuri cu orez. Prin locatii care au pisicine de copii si locuri special amenajate.

Copilul e pe primul loc

Ei bine, da, vine o vreme in viata fiecarui om cand totul se ordoneaza si prioritizeaza in functie de copilul sau copiii din dotare. O vreme cand cumparam o masina, unde pe bancheta din spate in care sa aiba loc doua scaune de copii, dar si o mama. O masina cu un portbagaj generos unde sa putem pune triciclete, biciclete, valize si carucioare.

Da, noi suntem acolo. In momentul in care atunci cand este sa aleg intre tonicul meu facial si crema de atopie a copilului, o aleg pe cea de-a doua. Ca, deh! E limita de bagaje de avion.

Si, tot acolo, unde intre ora de masaj a mamei si ora de canto a fiicei primeaza cea de-a doua. Acolo unde cel mic e mai presus de cel mare!

 

My title page contents