5 metode sa previi accesele de furie in public

5 metode sa previi accesele de furie in public

Azi, ai 5 metode ca sa previi accesele de furie in public. Stim. Si noi am fost acolo. Crizele de furie ale copiilor sunt greu de gestionat oricum, mai ales in locuri publice.

 

In public, treaba cu furia este si mai complicata. Zeci te ochi te privesc si te judeca, pentru ca sa te rimita in tara parintilor ineficienti si depasiti de situatie. Dar, intr-o zi, poate ca, societatea va fi mai amabila si mai intelegatoare cu parintii. Si tot atunci, poate ca emotiile negative ale copiilor nu vor mai deranja pe nimeni.

Intre timp, uite 5 metode care te-ar putea ajuta sa iti calmezi copilul mai usor.

Citeste si despre tantrumuri.

  1. Stabiliti o conexiune inainte sa plecati de acasa

Parintii au vieti pline si aglomerate. Esti stresat si coplesit de sarcinile pe care le ai in fiecare zi si iti doresti sa treci, cu viteza luminii peste fiecare. Totusi, cu cat vei incerca sa-ti termini treburile mai repede, tarandu-ti copilul dupa tine, cu atat mai mare este posibilitatea ca el sa clacheze emotional in public.

Prea multa viteza

Sa treci rapid de la o activitate la alta, fara sa ii acorzi si copilului atentie este suficient pentru ca acesta sa clacheze. Sa intre intr-o stare de nervozitate emotionala. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru a contracara aceste sentimente este sa-i acorzi intre 5 si 10 minute inainte sa parasiti casa. De ce? Ca sa ii explic tot ce urmeaza sa faceti in acea zi si ca sa stabiliti o conexiune.

Timp special

O modalitate prin care poti face acest lucru este sa-i acorzi un „timp special”. „Timpul special” va reprezenta o perioada scurta, in care te vei juca cu cel mic. Nu conteaza ce anume veti face exact. Poti apela la o scurta sesiune de gadilat, la cateva ture de alergare prin casa. E suficient ca sa stabiliti o legatura intre voi. Ofera-i pe deplin atentia pe care o merita! La fel cum nu il iei cu tine din casa „ pe stomacul gol”, nu parasiti locuinta fara sesiunea de „timp special”.

Copiii au nevoie de atentie si de (re)-conectare.

Aceste gesturi de compasiune si iubire vor contribui la mentinerea unei stari vesele si pozitive a copilului atunci cand sunteti afara!

My title page contents