Ca parinte iti trebuie 100 de inimi!

Ca parinte iti trebuie 100 de inimi!

Ca parinte iti trebuie 100 de inimi! ne spune Maria. Ca parinte, ai nevoie de iubire si de rabdare ca sa treci in fiecare zi o mare. Iar in week-end un ocean.

 

Prima data Matei si-a rupt barbia la 2 ani. Ce drama a fost atunci! Sa iti vezi copilul perfect cusut pentru prima data e o mica drama! A doua oara, la 6 ani si jumatate, si-a crapat barbia in fix acelasi loc. Atunci a fost si mai “amuzant” pentru ca l-am tinut straaans de mana tot timpul cat asistentul a tras unul pe fata si unul pe dos!

Amintiri de parinte

A fost mai putin traumatizant pentru el si pentru noi. Pe deoparte pentru ca am fost impreuna 100% din timp, pe de alta parte pentru ca mai trecusem prin asta.

In toamna trecuta si-a fracturat bratul stang cazand super usor de pe un hoverboard. A reusit medicul interventia cu mana si apoi a cazut tot usor si si-a deplasat oasele. Am ajuns la operatie si am luat-o de la 0 cu rupere de oase cu mana si tije.

Traume de parinte

O, Doamne Dumnezeule! Oribil a fost! A ramas cu ditamai trauma! Printre altele pentru ca nu ne-au permis sa ramanem impreuna pana l-au adormit. Pe de alta parte pentru toata durerea prin care a trecut, prin anestezie si imposibilitatea de a-si folosi mana. Acum cand aude de spital, ii dau lacrimile pe loc.

Lacrimi in zapada

Acum 2 luni un prieten i-a lansat o provocare: sa isi dea drumul cu bicicleta de pe un morman de zapada. El e un copil serios si a acceptat provocarea. Normal ca ghidonul s-a intors de la denivelari si normal ca i s-a infipt in ficat. Si-a provocat un lichid in abdomen, urma sa aflam in timpul celor 3 vizite consecutive la urgenta.

Sambata asta si-a pus pentru prima data pantaloni scurti si a venit sus cu genunchii insangerati: “M-am prapadit!”. Observasem!

Poti sa citesti despre aventurile baietilor Ma-na si AICI.

 

Lupte intre frati

Iar duminica fratele lui l-a impins din greseala cu capul intr-un surub si i-a facut un frumos L in frunte! Am strigat ca “Nu mai pot cu atata sange!”.

Ca parinte, bag eu seama, iti trebuie 100 de inimi, sa o poti inlocui pe anterioara cand iti crapa de la suruburi, biciclete, hoverboarduri si alte boarduri!

Baieti pe linie

Culmea stiti care e? Ca daca am mai avea vreodata un copil, tot baiat l-as vrea! Asa alergator, saritor, iubitor, curajos, frumos, super luminos.

Ii plac se pare lectiile pe care le primeste de la ei.

 

My title page contents