Jakob Hausmann ne invata o reteta cu iz italienesc. E de post, e buna si e sanatoasa. Cine vrea sa incerce?
INGREDIENTE
750 grame de rosii
o legatura de ceapa verde
2 crengute de busuioc
4 bucati de paine ciabatta ( paine cu masline) – taiata in felii groase
2 catei de usturoi
sase linguri de otet
sare, piper,
4-5 linguri de ulei de masline
Mod de preparare
Salata: Rosiile se taie felii. Ceapa verde se taie in forma de inele subtiri. Frunzele de busuioc se desprind de pe tulpina si se taie fasii subtiri.
Se rupe painea in bucati potrivite pentru a fi consumate.
Se amestecă ingredientele.
Dressing: Se curata usturoiul, se toaca foarte fin si se amesteca cu otet, sare şi piper. Se adaugă uleiul de masline
Se toarna dressingul peste salata.
Daca se doreste, se poate garnisi cu frunze de busuioc.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
.
Se toarnă dressingul peste salată.
Dacă se doreşte, se poate garnisi cu frunze de busuioc.
Se serveşte imediat.
Credit foto: Jamie Oliver