Beneficiile sportului. TOP 3 imbunatatiri pe care le vei simti imediat

Beneficiile sportului. Fara doar si poate sportul are beneficii incontestabile. Stim asta si totusi ne este foarte greu sa ne facem o rutina sportiva pe care sa o respectam, pentru ca implica multa munca, mult timp iar rezultatele apar, dar nu instant. O mica schimbare de perspectiva te va ajuta sa ramai motivata in asteptarea conturarii six pack-ului.

Iata 3 beneficii de care te bucuri instant dupa incheierea antrenamentului.

  1. Beneficiile sportului. Cresterea nivelului de energie. Atunci cand te antrenezi sustinut simti cum nivelul de energie tinde sa creasca din ce in ce mai mult. Desi in mod normal un antrenament pare ca te va secatui de puteri, nu este deloc asa. Vei fi surprinsa de resursele interioare pe care corpul tau le va mobiliza pentru a sustine efortul si iti vei da seama ce potential ai. Dupa o activitate fizica intensa functiile organismului se accelereaza – inima bate mai repede, plamanii primesc mai mult aer, creierul secreta substante care ne ajuta sa ne concentram si ne dau o stare buna, rinichii accelereaza ritmul cu care filtreaza sangele iar productia de cortizol si adrenalina este stimulata. Cand corpul nostru are atata treaba, noi cu siguranta nu o sa putem dormi. Tot ce ai de facut este sa te bucuri de acest supliment de energie si il folosesti in favoarea ta.
  2. Beneficiile sportului. Imbunatatirea starii de spirit. Nu mai este niciun secret ca sportul ne face mai fericiti. Acest efect se datoreaza dopaminei, o substanta pe care creierul nostru o asociaza cu placerea si fericirea. Exercitiul fizic este o varianta minunata de crestere a nivelului acesteia si imbunatatirea starii de spirit.
  3. Beneficiile sportului. Socializare. Atunci cand te antrenezi in compania altor persoane, cunoscuti sau necunoscuti, esti mai motivata si totodata relatiile pe care le dezvolti cu colegii de antrenamente te vor face parte a unei comuntati. Acest lucru te va mentine constanta in demersul tau.
My title page contents