3 măști de față din caise pentru o piele strălucitoare și exfoliată

3 măști de față din caise pentru o piele strălucitoare și exfoliată. Caisele sunt cele mai bune fructe de sezon care există. Caisa este fructul de vară prin excelență, are o mie de virtuți. Caisele sunt, în primul rând, bogate în potasiu (esențiale pentru recuperarea sărurilor pierdute prin transpirație) și caroten, o substanță care, pe lângă faptul că este bună pentru sănătate, permite un bronz rapid și uniform.

De asemenea, caisele sunt foarte bogate în vitamine, A, B, C și PP (vitamina B3), magneziu, fosfor, fier și calciu. Pentru a completa imaginea proprietăților, ele au, de asemenea, un efect laxativ datorită prezenței sorbitolului.

Caisele sunt cu conținut scăzut de calorii și foarte digerabile, ajută în caz de anemie și la creșterea imunității organismului.

În plus, printre numeroasele calități ale caiselor, există și aceea de a se preta la comprese și măști de frumusețe care ajută la hrănirea pielii, reduc ridurile mici și relaxează pielea stresată de soare. Pe scurt, sunt bune de mâncat, dar și pentru frumusețea noastră. La fel ca toate fructele de culoare portocalie, împreună cu pepene galben și morcovi, ajută la bronz, tonifică fața și o fac mai strălucitoare.

Iată rețetele a 3 măști de față din caise pentru o piele strălucitoare:

Mască de caise pentru pielea stresată

Ajută la reducerea ridurilor mici. Pentru a o prepara, ingredientele sunt simple: 2 caise, o piersică, 1 lingură de fulgi de ovăz, apă termală. Se prepară prin decojirea fructelor și îndepărtarea sâmburelui. Amesteci totul până când obții un fel de piure neted și omogen. Fiind foarte bogată în amidon și vitaminele A și E, masca este excelentă dacă o răspândești pe zone uscate. Lași să acționeze timp de douăzeci de minute. Scoți masca și pulverizezi fața cu apă termală.

Mască de caise pentru toate tipurile de piele

Este foarte ușor să pregătești acasă această mască. Iei trei caise mari și coapte, amesteci până când obții un amestec neted și îl întinzi pe față pentru 15 minute. Pentru un efect de răcire, ții masca în frigider pentru cel puțin o jumătate de zi. Masca este bună pentru toate tipurile de piele, dă culoare feței, îndepărtând aspectul tern după iarnă.

Mască de caise pentru a pregăti pielea pentru bronzare

Și în acest caz, ingredientul principal este caisa. Ai nevoie de 3 caise destul de coapte, pe care le cureți de coajă și pasezi pulpa. Adaugi lapte până când obții un amestec cremos. Lași apoi amestecul să se odihnească timp de treizeci de minute. Între timp, cureți pielea feței cu ulei de migdale și îndepărtezi excesul cu un prosop de hârtie. Întinzi amestecul pe față, evitând zona conturului ochilor. Lași să acționeze timp de treizeci de minute, eventual relaxându-te. Clătește cu apă caldă și aplică o loțiune tonică fără alcool pentru o piele delicată.

 

My title page contents