Beneficiile curei marine. Proprietățile vindecătoare ale apei de mare

Beneficiile curei marine. Proprietățile vindecătoare ale apei de mare

Beneficiile curei marine sunt evidente pentru organism. Apa de mare este frecvent utilizată ca proprietate vindecătoare.

Oamenii folosesc talasoterapia și tratamentele cu apă de mare ca un medicament natural și ca o modalitate de a-și îmbunătăți sănătatea.

 

Beneficiile curei marine. Bună pentru dispoziția ta

Oamenii merg de obicei la talasoterapie în primul rând, pentru senzația de bine, pentru tratamentul spa. Dar cura marină înseamnă mult mai mult. Mulți oameni care locuiesc aproape de mare spun că aceasta este „bună pentru suflet”. Și cum aș putea să-i contrazic, când eu sunt o mare iubitoare de mare. Pe lângă motivul spiritual al acestei afirmații, apa de mare reglează de fapt, tensiunea arterială și reduce nervozitatea. De aceea, atunci când petrecem timp pe plajă și în mare, dormim bine și ne simțim minunat. E o eliberare imensă a stărilor negative.

Efectele curei marine pe pielea ta

Efectul pozitiv al apei de mare asupra pielii supusă stresului sau cu probleme este unul dintre beneficiile sale. Combinația dintre soare și apă de mare ajută la regenerarea pielii. E știut că apa de mare poate ajuta la vindecarea unor boli cum ar fi acneea, psoriazisul sau lupusul. În plus, iodul, sodiul și alte minerale bogate conținute în apa de mare au proprietăți antiseptice și cicatrizante. Când ne pregătim să mergem la mare, iar băiatul meu are o rană la picior, se bucură nespus de mult că apa sărată a mării i-o va vindeca.

Captează aerul proaspăt în plămâni

Dacă suferi de astm, tuse severă sau alte probleme respiratorii, profită cât mai mult de aerul salin și stai cât mai mult pe plajă. Evident, la orele recomandate. De fapt, înotul în mare elimină toxinele și curăță plămânii, iar aerul sărat marin te ajută să-ți îmbunătățești respirația.

Corpul tău devine mai puternic

Apa de mare îmbunătățește sistemul imunitar. Deși nu se recomandă absorbția unor cantități mari de apă sărată, înghițirea unor cantități mici de apă de mare sau ocean curăță colonul și re-energizează corpul, în special pentru copii. De asemenea, îi ajută pe cei care suferă de probleme hepatice și renale. Evident, acest lucru nu trebuie să devină obicei, iar locul ales să fie unul curat.

 

 

My title page contents