Access Bars te schimba – in bine!

Fiecare gand, idee, atitudine, decizie sau convingere finala limiteaza capacitatea noastra de a crea in acea zona a vietii noastre. Ati incercat vreodata sa vorbiti cu cineva care isi sustine o anumita idee? Este ca si cum ati incerca sa treceti printr-un zid de caramida. Orice ai decis face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp, ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. O noua terapie promite sa te ajute sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.

Terapia Access Bars este, in esenta,  bazata pe un procedeu energetic – activarea a 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, te vor asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut solide legat de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba. Andra Custura (facilitator acreditat Access Bars) iti explica ce inseamna cu adevarat aceasta terapie si cum functioneaza ea.

Prin Bars noi ne curatam de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere si toate informatiile luate din exterior cu care ne-am identificat si le-am stocat in noi si care de fapt ne blocheaza sa cream ceea ce ne dorim in viata. Cu cat curatam mai mult, obtinem mai multa claritate, liniste si bucurie in viata –  explica Andra Custura.

 

Cum functioneaza Bars?

In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

unnamed(2)Bars se poate folosi in orice situatie, de la suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit. Aceste 32 de puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat in viata prezenta si in vietile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna” – explica Andra Custura.

Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se vor disipa, motiv pentru care dupa fiecare sesiune Bars, oamenii experimenteaza o stare de relaxare profunda si eliberare.

Fiecare sesiune Bars poate sa elibereze 5-10.000 de ani de limitari din aria vietii tale care corespunde cu punctul de pe cap atins. Acesta este un proces incredibil de hranitor si de relaxant, care anuleaza limitarile si aduce usurinta in toate aspectele vietii in care inviti schimbarea!

Oricine poate invata si practica aceasta metoda, inclusiv copiii, persoanele in varsta. Nu e nevoie de nici o calificare pentru a practica Bars.

Andra Custura sustine un curs de facilitator Access Bars in urma caruia se obtine un certificat de la Access Consciousness California si va fi posibil sa practici aceasta tehnica pe familie, prieteni, clienti. Cursul va avea loc pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 9.00. Costul este de 780 lei, iar inscrierile se pot face pe mail sau pe pagina de Facebook.

Ce se intampla intr-o sedinta de Bars?

Fiecare persoana resimte diferite senzatii in timpul sesiunii, insa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totala, multe persoane adormind chiar in timpul sesiunii Bars, chiar si in cadrul unui mediu zgomotos.

”Unele persoane vad imagini, altii resimt senzatii in corpul lor, precum: furnicaturi, caldura, spasme sau fiori. Apar manifestari si din punct de vedere emotional (plans sau ras cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace si bucurie fiind de multe ori prezent la sfarsitul unei sesiuni Bars. Fiecare sesiune va fi diferita de fiecare data, chiar daca se repeta cu acelasi terapeut si este evident pentru ca de fiecare data sunt eliberate alte convingeri”, adauga Andra Custura.

Beneficiile terapiei Bars

• Vezi totul totul dintr-o alta perspectiva
• te relaxezi profund, dar te simti, in acelasi timp, plina de energie si viata.
• Gasesti solutii acolo unde inainte nu le vedeai.
• Scapi de depresie
• Muncesti mai cu sport si inveti mai usor, fara a studia mai mult
• Te recuperezi mai rapid dupa o interventie chirurgicala si ai o stare generala de sanatate mai buna.

 

My title page contents