În timp ce toată lumea crede că sezonul răcelilor este toamna, se pare că primăvara este de fapt anotimpul în care virușii ne iau cu asalt. Din cauza schimbărilor bruște de temperatură și al aerului de proastă calitate pe care îl inspirăm zilnic, aceasta este perioada în care suntem cei mai expuși.

Odată cu începutul primăverii,  forme virale numite și „virusuri de primăvară” încep să fie resimțite. Nas, înfundat, rinite, sinuzite și tot felul de infecții respiratorii. Fluctuațiile dintre cald și frig ne dau peste cap organismul.De la psihic și până la fizic, totul este bulversat. Și oricât te-ai strădui să-ți crești imunitatea, să eviți îmbolnăvirea, uneori e în zadar.

Schimbările de temperatură și de anotimp te afectează. Ce e de făcut?

O cură la Băile Govora, o stațiune dedicată mai ales afecțiunilor respiratorii. De ce tocmai aici?  Govora este una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din Europa, cotate la același nivel cu cele mai renumite ape minerale sulfuroase cunoscute în Europa, din stațiuni ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Întreaga zonă se remarcă prin prezența apelor minerale care constituie factori naturali terapeutici de bază în tratamentul multor afecțiuni:

  • ORL: rinosinuzite cronice, sinuzite, amigdalite cronice, laringite, micoze bucale;
  • Respiratorii: bronșita cronică, traheobronșite, B.P.O.C., emfizem pulmonar, astm bronșic alergic, infecțios, status post infecții respiratorii repetate, bronșiectazii fără episoade hemopatice.

Pe lângă problemele respiratorii, apele minerale din stațiunea Băile Govora sunt recomandate și în tratarea afecțiunilor ce țin de oase, mușchi și piele.

În plus, de tratamentul balnear oferit la Govora pot beneficia și copiii (+/- 1 an), dar și adulții trecuți de 80 de ani. Practic, nu există limită de vârstă. Tratamentul aplicat la recomandarea unui specialist acționează diferit asupra pacientului, în funcție de vârstă, stadiul bolii, dar și în funcție de nivelul de cooperare al pacientului. Important de știut e că la Băile Govora se vindecă afecțiunile în faza incipientă și se ameliorează cele cronice precum: astmul bronșic, bronsiectaziile, B.P.O.C.-ul, emfizemul pulmonar, laringitele, rinosinuzitele, reumatismul degenerativ, disfuncții post-traumatice.

Și cum aerul este din ce în ce mai poluat și slab calitativ, nu ne surpinde să auzim că afecțiunile respiratorii și O.R.L. sunt cele care trimit cei mai mulți pacienți la Băile Govora. Bolnavii de astm bronșic trebuie să știe că pot beneficia de un tratament clasic care constă în:

  • 1-2 proceduri de inhaloterapie;
  • 1 procedură de kinetoterapie;
  • 1 procedură de bronhodilatație.

Iar în cazul copiilor, rezultatele sunt uimitoare, aceștia reacționând cel mai bine la tratamente, astfel că nivelul de ameliorare, ba chiar de vindecare este de aproximativ 80-90%.

Te așteptam să întâmpini primăvara departe de mediul poluant, infecțios și stresant, alegând cel mai bun tratament în cadrul Hotelului Palace din Băile Govora. Grăbește-te să prinzi pachetul supranumit „Vindecare hibernală”, în cadrul căruia beneficiezi de 15 proceduri balneare de vindecare, spa cât cuprinde și multă sănătate bonus!

 

 

Preț: 1070 de lei locul în cameră dublă cu demipensiune;

Rezervări – palace@bailegovora.ro, tel. 0250 770 070;

Detalii pe: http://www.hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace.

My title page contents