Aniversări speciale: Ziua de naștere este un moment important pentru copil

Ziua de naștere este un moment important pentru copil: o zi lipsită de griji dedicată numai lui, în care se poate distra și poate sărbători cu prietenii și familia. 

 

 

Preocuparea principală a copilului este ce cadouri va primi, cât de mulți oaspeți vor veni și cum să se distreze. Mamele organizează evenimentul și se asigură că își vor  face copilul fericit. Iar toate acestea, fără a cheltui o avere și fără a se da peste cap și a muri de oboseală cu organizarea.

Cum să organizezi o petrecere aniversară pentru copii?

Organizarea zilei de naștere a unui copil poate fi o provocare pentru o mamă, mai ales dacă urmează o petrecere acasă. Cum să pregătești invitații, decorațiuni, ce meniu să alegi și la ce jocuri să apelezi, ca să distrezi copiii?

Unicitatea si atentie

Fiecare vârstă merită o atenție deosebită detaliilor, pentru a organiza o petrecere perfectă pentru ziua de naștere, pentru a-ți face copilul fericit. Prima zi de naștere este cel mai interesant moment pentru părinți. La patru ani e timpul pentru petreceri tematice, etc. cu prințese sau pirați. La șase ani lucrurile evoluează și trebuie să organizezi petrecerea cu o animație interesantă, acordând atenție jocurilor și muzicii.

Prăjituri pentru ziua de naștere a copiilor

Tortul este cu siguranță vedeta de pe masa aniversară a copiilor. Poți cumpăra unul cu personajul preferat al copilului sau unul mai simplu cu Smarties sau cu alte decorațiuni gustoase și umpluturi adorate de copii. Dacă ești genul de mamă căreia îi place să pregătească singură dulciuri, îi poți pregăti chiar tu copilului tău un tort frumos. Asigură-te că folosești cele mai delicioase și proaspete ingrediente, fără coloranți artificiali.

Invitații pentru ziua de naștere a copiilor

Invitațiile sunt un element foarte important pentru organizarea unei petreceri de naștere. Ai grijă să folosești un design frumos, realizat manual. Nu uita, să introduci toate informațiile importante pentru a găsi locul de petrecere, timpul și, eventual, tema petrecerii. De asemenea, indică  întotdeauna numărul de telefon al locației și al tău. Dacă este o petrecere tematică, ai grijă de detaliile invitației, care trebuie să fie la îndemână! De exemplu, dacă ai ales o petrecere de aniversare tematică, poți personaliza invitația cu un desen extras din text și un text plăcut/amuzant.

Decorațiuni pentru ziua de naștere a copiilor

Petrecere fără decorațiuni? Pentru a organiza o petrecere de aniversare de neuitat, acordă atenție modului de decorare a locației. Indiferent dacă este vorba de o petrecere acasă sau de o petrecere în aer liber, fii creativă și alege sau creează cele mai frumoase și mai originale decorațiuni! Pe Social Media, Instagram și Pinterest, vei găsi multe idei care să te inspire. Dacă este o petrecere tematică, decorul și decorațiunile trebuie să fie, de asemenea, în conformitate cu stilul ales.

Cântece pentru ziua de naștere a copiilor

Muzica este un element important la o petrecere aniversară, în special pentru copii. Există melodii pentru a introduce un joc, pentru a anima petrecerea, pentru a face copiii să râdă, pentru a-i provoca la dans sau pentru a-i pregăti pentru sosirea tortului. Alege întotdeauna cântece pe care copiii le cunosc și le pot cânta cu ușurință!

Jocuri pentru ziua de naștere a copiilor

Jocurile sunt importante la o petrecere de aniversare a copiilor, reprezintă un moment de împărțire a invitaților în echipe și sunt utile pentru spargerea gheții. Este important însă, să alegi jocuri potrivite vârstei oaspeților invitați la petrecere, pentru ca aceștia să nu se plictisească. De exemplu, pentru o primă zi de naștere poți organiza o activitate foarte simplă, în timp ce dacă copilul este mai în vârstă, lasă-l să-și aleagă singur activitatea pe care vrea să o propună oaspeților.

 

My title page contents