BINE AI VENIT, VARĂ!

BINE AI VENIT, VARĂ! Cam da…Din 21 iunie, pășim oficial în vară. Noi, cei de la Crowne Plaza Bucharest, onorăm acest eveniment cu o petrecere de zile mari. Unde? La terasa Pine Garden Cafe.

 

Vă invităm să sărbătorim cea mai lungă zi a anului cu un super eveniment, Garden Summer Barbeque. Regulamentar, tinând cont de toate normele de igienă și de distanțare fizică.

Vara începe la Crowne Plaza cu un Garden Summer Barbeque pe cea mai nouă și mai verde terasă a noastră:  Pine Garden Cafe amplasată în mijlocul unui minunat parc verde, cu peste 100 de specii de plante și arbori în care pasările se întrec în triluri și acompaniază starea de bine. Indifierent de vremurile pe care la trăim, starea de bine pe care ne-o aduce vara se cere sărbătorită cum se cuvine, nu-i așa?

BINE AI VENIT, VARĂ!

Vă așteptăm în aer liber, în gradina Crowne Plaza Bucharest unde să vă încarcați privirea cu verde și natură, cu starea de bine pe care v-o provoacă un meniu delicios și licori fine, în compania prietenilor și a celor dragi din familie.

Ziua: duminică, 21 iunie, începând cu 12.30. Sunteți bineveniți să vă bucurați de un curcubeu de arome și de gusturi puse în scenă de Chef Ernesto Dosman: live barbeque, salate, antreuri, legume la grătar, stație live de preparare a deserturilor, băuturi pe toate gusturile, live music și energie pozitivă. Totul ca să fie bine!

Vă asigurăm că puteți participa fără griji în grădina care va beneficia de un aranjament artistic „distanțat”, ce va ține cont de normele de siguranță actuale.

Vă așteptăm cu drag, să spunem împreuna ”Bine ai venit, vară”. Doar la Crowne Plaza, pe Terasa Pine Garden Cafe,

Bulevardul Poligrafiei 1, sector 1, București.

Rezervări – telefon: 0723170935 sau mail –  Pine@crowneplaza.ro

Preț: 159 lei/ persoană

*copiii 0-5 ani acces gratuit, 6-12 ani au 50% discount

 

 

My title page contents