De Paste, e dragut sa te bucuri de gusturi fine, de portocale, de nuci, de mac si de stafide. Iar, daca nu esti priceputa in bucatarie, atunci poti da o raita la Paul.

 

De Paste, cei de la Paul ne-au cam pus „gand rau”. Si ce gand! Ei au gatit si au pregatit o colectie de bunatati pascale cum altele nu sunt. Ce mai exact?  Cozonaci de toate felurile  (cu umplutura de nuci si amarene, cu nuci si portocale, cu nuci si stafide),  Brioche sucre chocolat, Cramique sucre raisins), dar si pasca de branza dulce si stafide, alatri de deserturi à la française.

Ti-am dat de gandit nu-i asa? Si ti-a lasat gura apa macar un pic?  Noi marturism ca da. 

Trebuie sa mai stii ca la Paul exista si alte delicatese care pot completa masa de Paste precum Sucette Chocolat Poulet (acadea de ciocolata), Amandes au chocolat (migdale, alune in ciocolata), Lapin Chocolat  (iepuras din ciocolata cu lapte), Millefeuille Oeuf Choco (tort cu crema de ciocolata, alune si figurine din ciocolata), tablette au chocolat (ciocolata cu lapte), tablette au chocolat noisette (ciocolata cu lapte si alune), tablette au chocolat noir (ciocolata neagra).

Colectia dedicata sarbatorilor pascale este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti, Cluj si Ploiesti pana pe 4 mai 2016.

Enjoy!

 

My title page contents