Știai că uneori cel mai productiv lucru pe care poți să îl faci este să te relaxezi? Dacă te regăsești în categoria persoanelor multitasking, care duc o viață alertă și nu își permit prea mult timp pentru propriile plăceri, te îndemnăm să iei măsuri înainte de a resimți efectele acestui ritm nesănătos. Măcar din când în când.

5 minute de relaxare zilnică înseamnă sănătate pură. Și o spun chiar specialiștii în urma testelor efectuate de-a lungul timpului. Află că deconectarea periodică de la sursa creșterii nivelului de stres din viața ta iți poate oferi energia necesară pentru a încheia o zi agitată la birou, sau chiar acasă, în familie.

Dar ce părere ai de un “City break with a view”? Crezi că va da un boost organismului tău? Să știi că poate fi exact ce ai nevoie pentru a uita de stresul cotidian. Ei bine, dacă te încântă idea unui astfel de sejur, află că la ANA Hotels Europa Eforie Nord poți beneficia de un astfel de pachet pentru un weekend relaxant în doi. Conține două nopți de cazare cu mic dejun și cină și două proceduri spa, de persoană, pentru răsfăț. Aveți la dispoziție un Serenity masaj pentru scalp și cervicală, un Candle Massage pentru tine și un masaj Deep Tisue pentru partenerul tău. Drept bonus, primiti și o Excursie în Centrul Vechi Constanța, pentru a putea admira Sinagoga, unul dintre cele mai renumite simboluri ale orașului sau portul turistic, Strada Vântului ( o străduță îngustă asemeni străzii Sforii din Brașov). Și unde mai pui faptul că în fiecare dimineață te vei trezi cu fața la Marea Neagră, care suntem convinși că vă va încânta cu calmul și mirosul ei sărat.

Mai multe detalii poți afla pe www.anahotels.ro  sau la telefon 0241 702 881 sau 0241 702 809.

Preț: de la 144 euro

Oferta este valabilă în perioada 1-30 octombrie 2020.

 

My title page contents