Cum să dai textură maximă părului tău?

SP Weightless Finish 125ml-73 lei

Fie că ai părul drept sau ondulat produsele de styling potrivite, aplicate în ordinea corectă, pot face diferența. Și nu uita, un ritual  corespunzător de îngrijire îți garantează o podoabă capilară de invidiat!

Arabella Zadic, hairstylist SP Professional, îți oferă câteva trucuri de styling pentru a te bucura de o coafură care atrage toate privirile. Află ce produse de styling trebuie să folosești în funcție de tipul tău de păr.

Dacă ai părul drept și fin

“Părul drept și fin își pierde volumul relativ repede după spălare. Este moale și are un aspect plat, așa că poate fi complicat să obții textura dorită. Încearcă să folosești balsamul de păr înaintea șamponului. Clătește balsamul foarte bine, iar când șamponezi părul concentrează-te asupra scalpului,” recomandă specialistul SP Professional.

Produse de styling care fac diferența pentru părul fin:

Spray pentru volum la rădăcină + spray pentru texturare cu săruri minerale + spray pe bază de zahăr + un ser cu o formulă light

Încearcă un tratament care oferă părului textură și volum natural. SP Weightless Finish conține creatină ce stabilizează structura firului și conferă rezistență. În plus, protejează culoarea, oferă fixare și luciu natural!

Dacă ai părul creț și aspru

“Părul creț sau ondulat care se electrizează poate fi dificil de controlat. Cel mai important aspect? Hidratarea. Folosește de fiecare dată un balsam puternic hidratant. Introdu în rutina ta o mască pentru îngrijire intensivă. Este important să optezi pentru produse care nu îți încarcă părul și să nu folosești peria pe părul umed pentru a-ți păstra textura naturală și a nu se electriza, ” mai explică Arabella Zadic.

Produse de styling care fac diferența pentru părul creț și aspru:

Leave-in conditioner + spumă tratament pentru styling + ser-cremă pentru netezire +ulei de păr (aplicat numai pe vârfuri și zonele deteriorate)

Mizează pe un ser-cremă pentru netezire dacă vrei să eviți electrizarea părului. Taming Elixir de la Sebastian Professional este un adevărat elixir pentru părul creț! Conține uleiuri microfine, care oferă protecție termică și facilitează netezirea acestuia. Produsul uniformizează structura buclei și păstrează un aspect natural. Este produsul ideal pentru descurcarea părului.

Preț recomandat SP Weightless Finish: RON 73
Preț recomandat Taming Elixir Sebastian Professional:Ron 95

My title page contents