Puternic și sănătos, dar mai ales cu aspect frumos! Da, acesta este visul fiecărei femei când vine vorba de păr. De la vis la realitate… e vreme de câțiva pași de urmat, nu-i așa?

 

Înainte de toate, știi care sunt cele 3 semne ale subțierii părului?

Ciclul natural de creştere a părului poate fi perturbat de o multitudine de factori. Subţierea părului este determinată de:

  1. Rărirea firelor de păr
  2. Subţierea firelor de păr
  3. Un scalp dezechilibrat

Oricare ar fi factorii care stau la baza subţierii părului, Nioxin a găsit soluția problemei cu care te confrunţi, oferindu-ți un tratament individual, personalizat.

Cauzele subțierii firului de păr pot fi variate: caracterul sezonier (efectele climei dintr-un anotimp), stresul fizic și emoțional, dezechilibrele hormonale, poluarea, utilizarea produselor agresive, necorespunzătoare pH – ul pielii sau pur și simplu stresul dat de cofurile prea rigide. Putem adăuga probleme ale tiroidei sau deficiențe nutriționale, cum ar fi lipsa de mangan și vitamina D.”, ne spune Edy Virag, specialist Nioxin.

Pe lângă un control al calității vieții, specialiștii de la NIOXIN îți oferă un ajutor de nădejde: NIOXIN INTENSIVE TREATMENT HAIR BOOSTER – Tratament intensiv leave-in pentru zonele cu probleme, cum sunt cele cu fire de păr vizibil subţiate sau de-a lungul liniei părului.

NIOXIN INTENSIVE TREATMENT HAIR BOOSTER – Tratament intensiv leave-in este un tratament cu formulă cosmetică concentrată, cu “CoZyme – 10 Vitamin Complex”.

Cui i se adresează produsul?

Este un tratament special creat pentru zonele de păr cu densitate vizibil redusă a firelor şi cu fire vizibil subţiate, cu o tehnologie cu dublă acţiune.

Ce conține și ce beneficii oferă părului?

Conţine cheratină pentru a întări părul fragil, protejându-l împotriva distrugerii cuticulei.

Conţine Methyl Nicotinate ce oferă o senzaţie de încălzire.

Cum aplici tratamentul?

Folosește acest tratament special de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Aplică Nioxin Hair Booster pe păr, de la rădăcini spre vârfuri. Distribuie produsul cu degetele pe zonele cu fire de păr vizibil subţiate şi de-a lungul liniei părului.

Atenție! Poate cauza înroşirea temporară a pielii după aplicare.

Recomandare pentru un păr puternic și sănătos: NIOXIN INTENSIVE TREATMENT HAIR BOOSTER – Tratament intensiv leave-in. Preț: 93 lei.

My title page contents