Îndreptarea în mod natural a părului creț. Iată 5 metode de încercat acasă!

Îndreptarea în mod natural a părului creț: Iată 5 metode de încercat acasă! Părul drept și mătăsos este visul multor fete cu părul creț și nu numai. Există multe modalități pentru a obține un astfel de păr. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a avea un păr drept și mătăsos este prin adoptarea metodelor naturale de îndreptare, de preferat celor cu substanțe chimice dure, nocive și scumpe.

Metodele naturale de îndreptare sunt sigure, relativ ieftine și se realizează folosind mai multe produse de uz casnic, la îndemână. Cu toate că metodele naturale de îndreptare a părului necesită timp, aplicarea regulată și continuă a acestora nu numai că ajută la îndreptarea părului în mod natural, ci îl și hrănesc și hidratează. În plus, părul devine strălucitor, își recapătă moliciunea, și are un aspect îndreptat și mătăsos în mod natural.

Cum să îndreptați părul în mod natural? Iată 5 modalități naturale de a îndrepta părul:

Îndreptarea părului cu ajutorul laptelui

Ai nevoie de un recipient cu pulverizator, în care adaugi 1/3 cană de lapte. Înainte de a face un duș, pulverizezi lapte pe tot părul uscat, timp de aproximativ o jumătate de oră. Îndepărtezi încurcăturile folosind un pieptene cu dinți largi, apoi îți șamponezi părul. La final, utilizezi balsamul ca de obicei și asta este tot. Efectul de păr îndreptat va dura până la următoarea spălare a părului.

Îndreptarea părului folosind lapte și miere

Pe lângă metoda bazată exclusiv pe lapte, adăugarea câtorva picături de miere accentuează și mai mult calitatea sa hrănitoare. Acest lucru îl va face mai potrivit pentru părul creț și uscat.

Îndreptarea părului folosind ulei de ricin

Pune puțin ulei de ricin în palmele mâinilor și aplică-l ușor pe păr. Pornește uscătorul la cea mai înaltă setare și reglează-l până la cel mai înalt grad de tolerabilitate. În timpul uscării prin suflarea aerului cald, piaptănă încet părul de la rădăcină la vârf. Continuă să piepteni părul, fără oprire, cât timp folosești uscătorul de păr. Când ai terminat de uscat întreaga suprafață a părului, folosește un prosop rece, puțin umed și tamponează-l foarte ușor pe păr. Usucă părul cu un prosop. Acest lucru va oferi un aspect neted și drept părului tău. Cu toate acestea, această metodă nu este eficientă pentru părul foarte creț.

Îndreaptă-ți părul cu lapte de cocos și suc de lămâie

Pune miezul de la o nucă de cocos într-un blender. Adaugă sucul de 1 la lime în el. Prin blenduire, amestecul va forma o consistență cremoasă. Când e gata, pune acest amestec cremos într-un recipient și lasă-l să se odihnească peste noapte. A doua zi dimineața, masează crema pe tot părul. De asemenea, masează adânc scalpul. Înfășoară-ți părul într-un prosop fierbinte timp de 1 oră, pentru a lăsa uleiul să pătrundă complet în foliculii de păr. Șamponează-ți părul ca de obicei. Acest amestec îți va îndrepta părul în mod natural, fără substanțe chimice dure. Poți repeta procedeul de trei ori pe săptămână. Părul tău se va îndrepta treptat.

Îndreptarea în mod natural a părului creț folosind ou și ulei de măsline

Uleiul de măsline și ouăle sunt două ingrediente cu proprietăți bune de hidratare și pot oferi o bună hrană părului uscat și deteriorat. Bate două ouă și apoi adaugă una sau două linguri de ulei de măsline în compoziția de ouă. După ce amesteci corect, aplică bine pe păr crema obținută folosind o perie moale. După câteva ore, șamponează-ți părul și aplică balsam în mod obișnuit.

My title page contents