Îngrijirea tenului primăvara

Află câteva sfaturi despre îngrijirea tenului primăvara. Primăvara este un moment de reînnoire: păsările se reîntorc, florile înfloresc și pielea se eliberează dintr-un cocon de hidratant intensiv de iarnă. După lunile de alternanță dintre aerul cald și uscat și exteriorul rece, pielea este, cu siguranță, gata pentru o schimbare de sezon.

 

Îngrijirea tenului primăvara. Iată câțiva pași pe care să-i urmezi, pentru a avea pielea radiantă și sănătoasă:

 

1. Exfoliază-ți pielea

Primul pas pentru a obține o piele strălucitoare constă în exfolierea pielii încărcate în sezonul rece. Chiar dacă celulele pielii se regenerează în mod constant, e posibil ca tratamentele grele de iarnă să blocheze pielea moartă de la îndepărtarea efectivă. Cel mai bun mod de a exfolia pielea este să faci o baie caldă-fierbinte, după care să aplici un exfoliant pe întregul corp. Pentru corp, folosește un exfoliant puternic, dar blând. Insistă, în special, în zonele predispuse la uscare exagerată: genunchi, coate, picioare, mâini și spate. Continuă apoi cu fața, folosind un exfoliant adecvat acestei zone. După aceea, lasă puțin pielea să respire și aplică un hidratant lejer.

2. Îngrijirea tenului primăvara. Folosește un hidratant mai ușor

În rutina de îngrijire a pielii, primăvara, alege un hidratant mai ușor, pentru a-ți menține pielea sănătoasă și hidratată, fără a o încărca. Las-o să respire!

3. Hidratează-te

Consumul de apă stă la baza unui stil de viață sănătos. Apoi adaugi mișcare fizică și rutina de îngrijire a pielii. Asta pentru că face cu adevărat minuni pentru corpul tău! Corpul tău are nevoie de hidratare pentru a funcționa, iar pielea ta este cel mai mare organ al corpului tău. Cu cât bei mai multă apă, cu atât mai ușor va fi să-ți păstrezi pielea sănătoasă. Iar tenul tău va radia.

4. Poartă protecție solară, chiar și în zilele înnorate

Protecția solară nu este doar pentru zilele de plajă. Chiar și zilele înnorate pot trimite raze ultraviolete care atacă pielea. Apără-ți pielea! Poartă o protecție solară, pentru a-ți proteja pielea împotriva daunelor provocate de soare (chiar și mascat).

Poți economisi timp – și produse – folosind un hidratant sau produse de machiaj care conțin deja protecție UVA / UVB.

5. Curăță periile de machiaj

Primăvara îți reorganizezi îmbrăcămintea și încălțămintea, dar nu uita să acorzi atenție și ustensilelor de machiaj. Pensulele de machiaj și bureții pot fi încărcate de praf sau cu produse de machiaj rămase și de bacterii invizibile. Cu fiecare utilizare, aplici, fără să realizezi, germeni direct pe fața ta. Spală cu grijă periile, cu un produs de curățare naturală. Poți folosi chiar un șampon pentru copii, deoarece produsele pentru copii au în mare parte ingrediente naturale. Apoi pune-le într-un loc aerisit, pentru a se usca lejer, timp de 24 de ore.

 

My title page contents