Corina Tanasiciuc stie ce inseamna sa fii mama si cauti alternative pentru timpul liber al copiilor. Sa ii co-interesezi, sa ii bucuri, sa ii implici.

 

Corina este mama unei fetite minunate de 12 ani. Si totodata este mama altor zeci de copii care vin la Smart Education. O locatie faina pentru cursuri si activitati pentru copii. “Am pornit pe acest drum – al antreprenoriatului- manata in lupta chiar de copiii mei. Programele de dezvoltare personala si de formare in coaching m-au facut sa ma gandesc cat de important este pentru cei mici modul in care gandesc si comunica. De aici, ideea infiintarii centrului de cursuri pentru copii Smart Education, din dorinta ca fiecare copil care urmeaza programele noastre sa reuseasca sa fie el insusi. Sa fie convins ca a comunica este esential pentru a avea succes in viata. Sa aiba credinta ca poate muta muntii din loc si ca isi poate implini visurile, bazandu-se pe increderea in fortele proprii”, puncteaza Corina.

Ce mi-a placut la business-ul acestei antreprenoare este ca ofera si ateliere de anteprenoriat pentru copii. De ce? Raspunsul vine rapid : “traiesc printre copii si aud destul de des cum cei mici isi trimita parintii la bancomat, atunci cand acestia le explica faptul ca nu au suficienti bani ca sa isi cumpere ce isi doresc ei.”, povesteste doamna in cauza

Atelierele de educatie financiara raspund interesului copiilor care vor sa afle mai multe despre bani, buget, antreprenoriat si alte notiuni financiare. Aici, ei inteleg ca banii nu sunt o „resursa” nelimitata, care apare de fiecare data cand ei au o nevoie sau o dorinta. Treptat, dar sigur, copiii cauta idei de afaceri, pornind de la pasiunile si talentele lor. Pentru ca juniorii realizeaza faptul ca daca fac un lucru cu pasiune, totul pare o joaca si nicidecum un lucru impus.

“Azi, copilul care e curios, experimenteaza, persevereaza si are initiativa va fi maine  un adult cu stima de sine ridicata, cu flexibilitate in gandire pentru gasirea solutiilor in orice imprejurare si atingerea obiectivelor in viata cotidiana”, crede Corina.

Alaturi de bani si notiuni financiare, copiii pot sa se pregateasca pentru succes. Cum? Prin stimularea capacitatilor de autocunoastere, empatizare si relationare.

Iar daca vreti sa stiti si mai multe, o cautati pe Corina Tanasiciuc.

 

My title page contents