Lacul Ursu- vindeca afectiunile ginecologice in mod natural

Azi, ai la indemana solutii si alegeri. De toate felurile si de toate tipurile. Azi, poti sa iti vindeci afectiunile ginecologice in mod natural. Pentru ca, sanatatea feminina este intotdeauna un subiect sensibil care necesita atentie deosebita. Lacul Ursu- vindeca afectiunile ginecologice in mod natural.

 

Azi, afectiunile de natura ginecologica se pot tratata cu succes folosind namolul terapeutic. La Danubius Health Spa Resort, problemele organelor genitale de ordin inflamator, sterilitate primara si secundara, disfunctii menstruale sau ovariene isi pot gasi raspunsul in efectele binefacatoare ale namolului extras din Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa. Acesta contine un compozit unic, format din substante organice (hormoni estrogen si progesteron human-like) si anorganice (cantitate mare de clorura de sodiu – sare). Este un excelent conductor termic, racindu-se de patru ori mai incet decat apa.

Lacul Ursu- vindeca afectiunile ginecologice in mod natural

Tratamentele ginecologice se realizeaza in cure de optim 10 zile. In cadrul terapiei se aplica irigatii vaginale cu apa sarata, namol extern si tampoane cu namol care impreuna au efect sinergic antiinflamator, vasodilatator si de stimulare ovariana naturala. Durata unei sedinte complete (inclusiv baie sarata la piscina) este de cca 2 ore. Consultul medical, precum si consilierea in probleme de fertilitate, sunt efectuate de medic primar obstetrica-ginecologie, specializat in infertilitate  de cuplu, Dr Vasilescu George Stefan.

Lacul Ursu – detalii despre bai

Bai in Lacul Ursu se pot face in timpul verii si la inceputul toamnei. In afara acestor perioade, se poate beneficia de apa sarata si namolul extrase din Lacul Ursu in cadrul celor doua baze de tratament din Sovata ce utilizeaza apa sarata si namol extrase din Lacul Ursu: baza de tratament Lacul Ursu (ce lucreaza in sistem de contract cu casa de asigurari de sanatate, respectiv in sistem privat), precum si baza de tratament a hotelului Danubius-Sovata (ce lucreaza in sistem privat).

Lacul Ursu – unde faci tratament?

La aceste doua baze de tratament se poate beneficia de bai sarate la cada, respectiv la piscine (hotel Danubius-Sovata), impachetari cu namol/parafina, hidroterapie, electroterapie, magnetoterapie, masaj medical si masaje wellness, gimnastica medicala, oxigenoterapie, inhalatii si aerosoli.

Terapie si sanatate – Lacul Ursu

Procedurile enumerate sunt utile in multe tipuri de afectiuni, de la boli ginecologice si probleme de infertilitate, pana la boli reumatologice (artroze, spondilartroze, hernii de disc, spondilartrita anchillozanta, etc), stari postoperatorii, postraumatice (fracturi, luxatii, entorse), respectiv boli respiratorii (alergii, infectii si inflamatii respiratorii repetate, astm bronsic) si dermatologice (psoriazis, dermatita atopica).

 

 

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro.

 

 

 

My title page contents