Atunci când ne place o nuanță, ne dorim să reziste, să fie vie, să vibreze. Și, în acest anotimp plin de culoare, chiar și părul are nevoie de ea. În ton cu personalitatea, cu fizionomia, cu pasiunile noastre. De durată.

 

Aflați mereu într-un proces de autodepășire, specialiștii de la Wella Professionals au creat INVIGO COLOR BRILLIANCE MIRACLE BB SPRAY – Spray ce îmbunătățește vizibil intensitatea culorii. Pentru un păr frumos și neted, ce se piaptănă foarte ușor.

Având la bază Tehnologia Anti-Oxidant Shield, spray-ul este o combinație puternică de ingrediente pentru menținerea culorii vibrante și pentru protecția părului vopsit. Moleculele ce încapsulează reziduurile de cupru contribuie la menținerea vibrantă a nuanței. Histidina și Vitamina E ajută la controlul procesului de oxidare după colorare și la protejarea culorii (Tehnologia Anti-Oxidant Shield). Miracle BB Spray conține Lime Caviar, o combinație puternică de antioxidanți și vitamine.

Atuul produsului?

Culoare vibrantă, ce durează până la 7 săptămâni.

Parfumul premium este format dintr-un cocktail de citrice răcoritoare și un subton lemnos, lejer. În plus, are un efect răcoritor.

Note de vârf – Bergamotă, Portocală, Frunze de tomate;

Note de mojloc – Iasomie, Lăcrămioare, Ghimbir, Caprifoi;

Note de bază – Santal, Cedru, Mosc, Chihlimbar.

Cum folosești?

Aplici spray-ul pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul, pe lungimi și vârfuri. Nu clătești.

Păstrează nuanța părului tău cât mai mult timp cu COLOR BRILLIANCE MIRACLE BB SPRAY de la Wella Professionals. Preț: 49 lei.

 

 

 

 

My title page contents