Miracole pentru familii

Lacul Ursu: miracole pentru familii. Este Sovata statiunea miracolelor pentru familiile care inca nu au reusit sa aiba un copil? Daca si tu vrei sa stii mai multe despre acest subiect, afla mai multe detalii de la medicul ginecolog George Vasilescu.

 

“Sovata este, mai intai de toate, locul in care multe cupluri ajung din dorinta de a incerca metode naturale de stimulare a fertilitatii. In urma cu un secol, aici, la Sovata, incepeau primele terapii bazate pe namol si apa sarata, pentru o serie de afectiuni printre care si infertilitatea. Timpul scurs de atunci ne-a aratat forta deosebita a naturii in rezolvarea problemelor de sanatate.

Lacul Ursu: miracole pentru familii?

De ce? Sovata beneficiaza de o clima blanda si de un aer curat si intens oxigenat.  La aceste detalii se adauga un pachet terapeutic eficient, format din namolul sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu, precum si din apa sarata, cu puternice valente antiinflamatorii.

Fara stres

Deconectarea de la viata de zi cu zi, pe parcursul tratamentului, atmosfera de relaxare si ospitalitatea exceptionala a personalului, toate acestea contribuie la marirea sanselor de conceptie. Putem astfel sa denumim Sovata, cu ingaduinta asocierii unui cuvant cu valente dincolo de sfera cunoasterii, drept o statiune a miracolelor.”, puncteaza medicul.

Lacul Ursu: tipuri de tratamente

Daca esti curioasa sa stii ce tipuri de tratamente impotriva infertilitatii se fac la Sovata, iata. “Tratamentele noastre se bazeaza pe virtutile terapeutice ale namolului sapropelic peloidogen si ale apei sarate extrase din Lacul Ursu. Tampoanele, irigatiile si impachetarile reprezinta tripleta terapeutica importanta in cazurile de hipofertilitate”, ne explica ginecologul.

Fertilitate la Sovata

Femeile care vor sa se trateze la Sovata, trebuie sa ia in calcul urmatoarele detalii. Ün tratament natural de stimulare a fertilitatii se face atunci cando femeie se prezinta cu testul Papanicolau fara modificari si nu mai vechi  de 12 luni de la data efectuarii. De asemenea, trebuie de mentionat faptul ca tratamentul se face zilnic, de luni pana vineri, in fiecare saptamana. Cele mai bune rezultate s-au obtinut la cazurile la care tratamentul s-a inceput la cateva zile dupa terminarea perioadei ciclice feminine.

 

 

My title page contents