Tendințele pentru acest sezon evocă jocul de lumini și umbre. Lăsați-vă purtați de inspirația noii colecții Londa Illuminight, propusă de Directorii Globali Londa Professional, care ne invită să experimentăm cu lumini și umbre colorate. Ombre de toamna

 

Pentru acest sezon Londa Professional oferă stiliștilor instrumentele necesare pentru a surprinde tranziții de tonuri reci și închise, care se îmbină cu nuanțe calde și luminoase: șapte nuanțe noi de vopsea permanentă.

 

Acestea completează portofoliul de culoare cu tonuri bogate de blonduri luminoase, ce surprind prin reflexe de cupru şi violet şi nuanţe de castaniu ciocolată, ce vor permite stiliștilor să ofere luminozitatea de care are nevoie părul în sezonul rece.

 

Noile nuanțe luminează părul și ajută stiliștii să creeze nuanțe vii uniforme sau să suprindă tranziții mai dramatice de culoare atunci când sunt utilizate împreună cu noile tehnici de colorare Londa Professional OMBRE.

 

Serviciul de colorare Londa Professional OMBRE oferă o paletă largă de soluții adaptate pentru a servi oricărei nevoi cu ajutorul cărora stiliștii pot surpinde fie un contrast mai subtil, fie un contrast extrem.

 

Classic OMBRE

O abordare plină de farmec a lookului original OMBRE care creează un efect cu treceri vizibile de la tonuri închise la rădăcină și mai deschise spre vârfuri. Culorile se îmbină armonios de la o nuanță la alta, adăugând luminozitate și mișcare în păr.

 

Soft OMBRE         

Efectul creat prin acest look este un contrast mai subtil, în care nuanțele se completează reciproc și se îmbină armonios.

 

Male OMBRE       

Acest look, creat special pentru bărbați, pornește de la rădăcina foarte închisă, dar care fuzionează cu tonuri mai deschise, subtile, deși distinctive și masculine.

 

Reverse OMBRE 

Acest look transformă efectul Ombre pornind de la rădăcina vopsită în nuanțe mai deschise și ajungând la culori mai închise spre vârfuri.

 

Pentru a obține aceste lookuri OMBRE, Londa Professional a introdus șapte nuanțe noi: blonduri luminoase ce surprind prin reflexe de cupru şi violet şi nuanţe de castaniu ca de ciocolată.

 

My title page contents