De Friday, I’m in love! – vorba celor de la The Cure. Atunci am facut cunostinta cu brandul britanic Elemis, iar magia inca nu s-a risipit:)

E drept, Ioannis Charalambous (Vice President International Sales Elemis) a pus atat de multa pasiunea in prezentarea lui, el2incat am sfarsit prin a-mi reprosa ca nu auzisem decat in trecere de celebrul brand si ca ritualul meu de frumusete nu-si prea merita denumirea asta – demachierea este singura etapa pe care am luat-o in serios (si multumesc pe aceasta cale doamnei Mariana, care m-a invatat sa nu ma duc vreodata la culcare suparata si nedemachiata:)

Aici ar fi momentul sa-mi recapat tonul serios, in acord cu brandul pe care tocmai vi-l laud (pe modelul incercat si constatat). Pana acum, am folosit un balsam pentru demachiere si o crema cu colagen care are o intreaga poveste: pe o epava scufundata langa Malta s-a descoperit o portiune pastrata intacta datorita algei Padina Pavonica, acum vedeta in Pro-Collagen Marine Cream, de la Elemis. Si doar prudenta jurnalistica ma opreste de la a folosi prea multe superlative, pe care, zau, produsele le merita! N-o sa va povestesc cum pielea mi-e mai ferma, mai catifelata si tenul mai luminos, dar probabil ca ar fi prima oara ca as folosi exact sintagmele acestea, fara sa clipesc si fara sa simt ca pacalesc pe cineva (sa ma ierte colegii mei din zona de beauty, prinsi de multe ori in capcana advertorialelor pentru produse pe care nu numai ca nu le folosesc, dar pe care le-ar arunca fara rezerva la gunoi 🙂

Vestea buna este ca rasfatul Elemis (care vine la pachet cu o expertiza de 25 de ani in domeniu) este si la indemana ta – in noul POP-UP STORE Elemis, deschis in Baneasa Shopping Center. Insula de 9 m patrati ofera expertiza Elemis intr-un timp minim (15 minute), cu rezultate maxime. Spatiul integreaza 3 zone – diagnoza, tratament si vanzare de produse.

Si daca tratamentele expres nu sunt pe placul tau (desi intimitatea ti-e asigurata), te poti imprieteni mai bine si mai mult cu Elemis la IDA Spa.

My title page contents