Am cumparat cartea „”Te iubesc, orice culoare ai avea!” acum o saptamana. Am inceput sa le-o citesc fetelor si apoi ceva s-a intamplat si m-am oprit. A continuat lectura Mara, fiica mea mai mare, insa eu nu am auzit finalul…azi am reluat-o si nu am mai lasat-o. E magica! Iti merge la inima!

 

Cartea asta este despre Gigi si Vivi, doua girafe simpatice si bune. Este despre iubire si despre fiecare zi din viata unui copil. Este despre puterea imbratisarilor de mama si despre cum seninatatea poate schimba lumea.

„Te iubesc, orice culoare ai avea” este un ghid minunat despre cautarea de sine, scris de o mama sensibila si buna, Mihaela Cosescu. „Te iubesc, orice culoare ai avea”  este scrisa cu zvac si cu pasiune de o femeie dornica sa isi impace sufletul si sa isi linisteasca zilele. Cartea este dedicata Mariei si Mihai, copiii autoarei. Pe ei ii dibuim in povestea girafei Gigi, in indoielile ei, in temerile ei, in bucuria ei de a avea o sora roz, Vivi.

Pentru ca nu-i asa?

„O sora este pe vecie.

Prietena nepretuita,

Nu poate fi inlocuita!”

Stiti ce? Demult nu am mai citit o carte de copii asa de sensibila si de frumoasa. Asa care sa imi mearga la suflet! Si, credeti-ma, citesc zilnic. E faina de pus in practica, e buna de pus in rama si la rana, de transpus in mangaieri pentru copii gelosi si nelinistiti. Bucurati-va de ea alaturi de copiii vostri! Si nu uitati:

„Fiecare fiinta lasa o urma pe pamant. Ai grija sa lasi o urma frumoasa!”

 

 

O gasiti aici: http://www.ma-na.ro/copii-dragi-si-buni-/te-iubesc-orice-culoare-ai-avea–1100.html

My title page contents