Petrece Paștele în stil românesc, la Sovata

 

Sovata, una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din Europa, oferă întotdeauna motive pentru a te reîntoarce și a descoperi locuri inedite, iar vacanța de Paște este momentul ideal pentru a intra în armonie cu natura ce tocmai se trezește la viață.

Vrei să te bucuri de obiceiuri frumoase și de preparate tradiționale delicioase? Alege oferta Ensana Hotels,” Învierea naturii-Paște la Sovata”. Acum ai prilejul să petreci o mini vacanță memorabilă împreună cu cei dragi în cea mai verde și mai vizitată regiune din județul Mureș, la Sovata.

Așadar,  în funcție de bugetul tău, optează pentru una din ofertele Brădet, Sovata sau Ursina Ensana Health Spa Hotel și beneficiezi de:

– 3 nopți cazare în cameră dublă;

– mic dejun și cină sub formă de bufet suedez;

– duminică, 2 Mai – prânz festiv de Paște;

– timp de relaxare în centrul Spa al hotelului în bazine cu apă dulce şi sărată, baie alternantă Kneipp, saună finlandeză, biosaună și în zona de relaxare ;

– sâmbătă și duminică, 1 și 2 Mai ai programe de divertisment tematice și atelier de creație pentru copii: vânătoarea de ouă, încondeierea ouălor și foto club – Căsuța iepurașului.

Important de reținut! Utilizarea serviciilor spa și de restaurant, programul de funcționare a restaurantelor și regulile de conduită din cadrul acestora vor fi subiectul normelor de prevenire Covid-19, respectiv a obligațiilor legale impuse de către autorități actuale în momentul desfășurării evenimentelor.

 

Pentru rezervări și informații sună la 0 265 570151 sau scrie-ne un e-mail pe adresa: reservation.ro@ro.ensanahotels.com.

 

www.ensanahotels.com/ro

 

My title page contents