Un blond mereu vibrant

Un blond mereu vibrant acum? În februarie? Ei bine, da, lunile de iarnă ( între noi fie vorba, afară pare cam primăvară) reprezintă o provocare constantă pentru părul blond. Acesta are nevoie de o îngrijire mai atentă și de un ritual bine definit de răsfăț.

 

Un păr blond are o rețetă de frumusețe proprie, așa că ia aminte când și de câte ori trebuie să te speli pe păr, ce produse să folosești și cum să te coafezi.

Arsenalul de îngrijire al părului blond

Blondul rece, cu reflexii argintii este o culoare mai greu de întreținut. Tocmai de aceea vei avea nevoie de produse speciale pentru păr vopsit. Mai mult decât atât, ar fi bine să alegi produsele create special pentru părul blond.

Un blond vibrant

Produsele de îngrijire recomandate în acest caz sunt cele hidratante şi mai ales cele concepute special pentru părul vopsit. Pe de-o parte, ai nevoie de produse hidratante pentru a-ţi menține structura naturală a firului de păr şi pentru a evita uscarea şi ruperea. Pe de altă parte, ai nevoie de produse speciale pentru păr vopsit pentru a-ţi proteja culoarea. Anumite şampoane pot conţine ingrediente care îţi vor decolora mai repede părul, îl vor usca și îi vor afecta structura naturală.

Cât de des trebuie să te speli pe cap dacă ai părul vopsit?

 Ori de câte ori este necesar, dacă foloseşti produsele potrivite! Există produse special create pentru părul blond. Acestea îţi vor mentine culoarea intactă, îţi vor hidrata părul şi îţi vor neutraliza tonurile de galben şi auriu.

Una dintre aceste game este Blonde & Silver de la Londa. Şamponul conţine pigmenţi de violet şi hidratează intens părul, lăsându-l neted şi catifelat la atingere. Masca, din aceeaşi gamă, mentine culoare rece de blond argintiu, hidratează părul, lasandu-l catifelat şi strălucitor – se aplică pe părul umed şi se lasă să acţioneze timp de 5 minute.

Un blond vibrant. Cum îţi coafezi părul fără să-l agresezi?

Blondul se obţine, în general, prin decolorare. Tocmai de aceea este bine să acorzi mai multă atenţie când realizezi o coafură. În primul rând, părul trebuie intens hidratat, aşa că, primul pas pe care trebuie să-l faci este să aplici un ulei, după fiecare spălare.

În al doilea rând, cand realizezi o coafură cu placa sau cu ondulatorul foloseşte un spray termic, care să-ţi protejeze părul împotriva căldurii.

Un blond vibrant. Produse recomandate pentru îngrijirea părului blond:

Color Revive Blonde & Silver Shampoo, Londa Professional

Color Revive Blonde & Silver Mask, Londa Professional

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents