Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”

Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”

Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”. Luna februarie aduce o noua premiera pe scena Operei Comice pentru Copii, musicalul “Micuta Dorothy”, de Marius Teicu, pe libretul Silviei Kerim. Premiera are loc sambata, 11 februarie, de la ora 17:00, si duminica, 12 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

Inspirat din celebrul roman “Vrajitorul din Oz”, de Lyman Frank Baum, musicalul reuneste o echipa tanara si energica, care transmite multa bucurie. Dorothy este o fetita care locuieste la o ferma din Kansas, dar isi doreste intotdeauna ceva mai bun. Aflam impreuna daca reuseste sa obtina ce isi propune, intr-un spectacol despre prietenie si curaj, dar si despre constientizarea valorilor care se afla in interiorul nostru, nu in afara.

Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”

Am acceptat cu bucurie propunerea Operei Comice pentru Copii, in special pentru ca este un teatru tanar si viu. Ii felicit din toata inima pentru evolutia din acesti ani si pentru munca depusa ca cei mici sa cunoasca pe langa sport, excursii si alte activitati, arta, care ii va sprijini infinit mai mult in viata, precum cararea galbena care o insoteste pe Dorothy”, a declarat Antoaneta Cojocaru, regizoarea spectacolului.

Musicalul “Micuta Dorothy”

Indragitele personaje ale povestii prind viata pe scena Operei Comice pentru Copii in interpretarea artistilor: Teodora Antal, Madalina Constantinescu, Alexandra Giurca, Diana Hurja (Micuta Dorothy), Matei Chioariu, Alexandru Constantin si Valentino Tiron (Povestitorul, Paznicul), Catalina Antal, Eliza Lassel si Ciprian Chiriches (Tic-Tic), Daniela Carstea si Adriana Gherghisor (Zana Alba), Filip Dumitru si Adrian Radulescu (Sperie-Ciori), Tudor Boloca si Razvan Raduta (Omul de Tinichea), Matei Chioariu si Andrei Mihalcea (Leul Papanas), Teodora Antal, Eliza Lassel, Andreea Paraschiv si Virginia Stamate (Piticul Siretlic), Daniel Pascariu, Bogdan Podlovski si Catalin Seimeanu (Maimutoiul Sef), Andreea Iftimescu, Corina Ivanov, Andreea Moustache si Valentin Racoveanu (Vrajitoarea Zug), Lucia Racoveanu si Valentino Tiron (Vrajitorul Oz).

Copiii si “Micuta Dorothy”

Copiii sunt cei mai iscusiti creatori de vise. Imaginatia, curajul si inteligenta lor ii ajuta sa depaseasca orice limita si sa creeze lumi noi, in care cei mari au acces doar daca stiu parola. Micuta Dorothy ne dezvaluie o asemenea lume, pe care va invit s-o privim cu ochi de copil si s-o simtim cu inima plina de iubire si bucurie. Exemplul ei ne inspira pe fiecare dintre noi sa ne transformam propriul Kansas intr-un palat de smarald”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Stagiunea curenta

Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 13 spectacole in premiera: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lectie de Violoncel”, “Cu Nino la Londra”, “Concert-lectie de  Harpa”, “Nino Arlechino”, “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart), “Povestea Sunetului”, “Ivan Turbinca”, “Underground Tango”, “Harap Alb” (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

 

My title page contents