Nimic nu e mai neplăcut decât să fii într-un loc public și să te trezești că ai haina plină de mătreață. De parcă ninge în jur sau de parcă nu te-ar preocupa aspectul tău. De cele mai multe ori nu e chiar așa. Persoanele care se confruntă cu această problemă, uneori nu folosesc produsul potrivit. De aceea, indiferent cât și-ar spăla părul sau l-ar îngriji, dacă nu o fac într-un mod adecvat nevoilor scalpului, atunci rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

 

Mătreața, care poate fi ușoară, moderată sau acută, este foarte frecventă și afectează atât femeile, cât și bărbații. Mătreața poate fi formată în orice moment și toate tipurile de păr și scalp sunt supuse acesteia. Această descuamare excesivă a scalpului poate fi cauzată de colonizarea unei ciuperci sau a unei stări genetice declanșate de factorii de mediu.

Specialiștii Wella Professionals îți oferă soluția problemei tale: INVIGO CLEAN SCALP – șampon anti- mătreață, cu efect calmant. Conține Zinc Pyrithione și ingrediente speciale: extract de lotus, mentol sau alantoină.

 

Atuurile produsului?

Formulă eficientă, ce netezește și revitalizează. Care respectă principalele nevoi ale scalpului. Lasă părul curat și îngrijit. Scalpul este, de asemenea, îngrijit, dar și energizat.

Părul va avea un aspect sănătos. INVIGO CLEAN SCALP are grijă de nevoile scalpului și părului, cu ingrediente speciale de curățare și revigorare.

 

Cum folosești șamponul?

Aplici pe părul umed și masezi ușor. Clătești apoi foarte bine și repeți procedeul dacă este necesar.

 

Scapă de momentele incomode cu WELLA PROFESSIONALS INVIGO CLEAN SCALP. Preț: 39 lei

My title page contents