Solutii eficiente si rapide pentru raceala – Dropsurile cu xylitol

Nu poti trata instant raceala sau gripa, insa poti intampina primele simptome care vin odata cu acestea: tusea si durerile in gat.

Apreciezi produsele naturale, care au mai multa grija de organismul tau? Xlear iti recomanda Dropsurile impotriva tusei cu xylitol. Pe baza de miere, lamaie, cirese amare sau mere verzi, acestea opresc tusea, calmeaza gatul iritat si hidrateaza tesuturile uscate.

De ce xylitol si nu zahar? Doarece dropsurile cu zahar nu fac decat sa hraneasca bacteriile, cauzand probleme la nivelul gatului. Vei simti o ameliorare, dar nu pentru multa vreme. Ce are in plus xylitolul? Este dovedit clinic ca fiind distrugator al biofilmului bacterian, zonele unde bacteriile prospera, inhiband dezvoltarea acestea.

Pentru un efect mai rapid, odata cu Dropsurile impotriva tusei cu xylitol, foloseste si Spray-ul  cu xylitol pentru nas si sinusuri. Acesta calmeaza, hidrateaza si aduce beneficii semnificative sistemului respirator superior. Atenueaza congestiile nazale si impiedica bacteriile si poluantii sa se lipeasca de mucoasa nazala.

Mai multe detalii gasesti pe www.xlear.ro.

 

Nota:

Xylitolul este obtinut din coceni si stiuleti de porumb nemodificati genetic. Este folosit ca indulcitor natural, hidratant si are rol antibacterian (efect antiaderent asupra bacteriilor).

 

 

Pret: 36 ron/cutia

My title page contents