O piele sensibilă are nevoie de o atenție sporită

Poluarea, ritmul de viață agitat, alimentația haotică, sedentarismul sunt doar câteva dintre cauzele apariției tenului sensibil. Azi, mai mult decât oricând, din ce în ce mai femei suferă de afecţiuni cauzate de pielea sensibilă şi delicată.

Chiar dacă ai adoptat un ritual de îngrijire riguros, știi deja că nu este întotdeauna ușor să ții sub control un ten sensibil. Atât grija, cât și atenția sunt la cote duble! Pielea sensibilă este mai reactivă și poate prezenta înroșire, iritație și, uneori, senzații de arsură. Deoarece în comparație cu alte tipuri de piele, în cazul celei sensibile există o supraproducție de radicali liberi care declanșează aceste efecte secundare.

De aceea este foarte important să fie aplicat un tratament care să asigure un efect decongestionant, pentru a proteja în mod eficient tenul cu tendinţe de înroşire.

Naturys are exact produsul de care ai nevoie și care te ajută să-ți ușurezi ritualul de îngrijire: FACE SENSITIVE PROTECTIVE CREAM – o cremă pentru protecția tenului sensibil.

Ingrediente active principale:

  • Purextract de Seminţe de Coacăze Negre;
  • Plantozomi din Lemn Dulce şi CastanSălbatic.

Cui se adresează și cu ce rezultate?

Crema este indicată în special în îngrijirea pielii sensibile, cu tendinţă uşoară de înroşire. Este ideală pentru a calma în mod rapid şi eficient orice iritaţie cutanată. Regenerează ţesuturile pielii iritate şi fragile şi reduce efectele negative cauzate de variaţiile de temperatură, ceaţă şi vânt.

O cremă cu acțiune:

Antiinflamatoare, Antibacteriană, Calmantă.

 

Dacă și tenul tău are nevoie de o atenție specială, dar mai ales de protecție, alege Naturys FACE SENSITIVE PROTECTIVE CREAM. Preț: 97 lei.

 

 

 

My title page contents