Trucuri de Sărbători: machiajul pentru un Crăciun de divă

Trucuri de Sărbători: machiajul pentru un Crăciun de divă

Trucuri de Sarbatori pentru un machiaj festiv: Iată cum să devii cu adevărat o divă pentru seara de Crăciun! De Crăciun, roșul predomină pe buze, dar adevărata tendință este linia vintage. Poți obține acest aspect numai cu ajutorul eyelinerului. Află cum poți obține cele mai bune combinații pentru ochi, buze și machiajul feței.

 

Crăciunul este întotdeauna o sărbătoare specială și, pentru că în această perioadă ai parte de puțin mai mult timp liber, poți experimenta noi combinații de  haine, coafuri și tot felul de trucuri.

TRUCURI DE SĂRBĂTORI: MACHIAJUL PENTRU UN CRĂCIUN DE DIVĂ

Machiajul de Crăciun are întotdeauna o tendință foarte luminoasă și este axat pe roșu, inclusiv în alegerea hainelor. În privința culorii alese pentru hainele cu care te vei îmbrăca, nu e chiar o noutate, dar pe lângă această tendință, în fiecare an vei adăuga cel puțin o noutate ținutei tale generale.

Buzele și ochii, principalele zone de interes

Rujul roșu, vedeta Crăciunului în ce privește machiajul face pereche bună cu machiajul accentuat al ochilor dat de un eyeliner. Acesta îți va scoate în evidență frumusețea ochilor și le va da o străluicre aparte. Multe femei evită folosirea eyelinerului, considerând că este greu de aplicat. După câteva exersări, cu siguranță nu vei mai spune același lucru. De asemenea, folosind eyelinerul, poți alege un machiaj al ochilor cu diferite forme și grosimi.

Super diva?

Dacă vrei să te transformi într-o super divă cu un machiaj al ochilor de  inspirație vintage, trebuie să trasezi o linie groasă de dermatograf, ce se încheie cu o aripă de înger la final. Dacă însă, nu-ți place să încarci ochii cu prea mult machiaj, poți opta pentru o linie mai subțire. Aceasta prelungește puțin ochiul. Întotdeauna pentru machiajul festiv al ochilor, alege farduri aurii sau argintii, cu sclipici!

Fii wow!

În seara de Crăciun nu ai niciun motiv să te limitezi la un machiaj banal, dacă nu este o seară foarte formală. Rujul bine ales va atrage toate privirile. Roșul trebuie să fie intens. Să fie nuanța care ți se potrivește cel mai bine, iar pentru asta ai timp să testezi nuanțele cu mult înainte de seara festivă. Rujul poate fi mat, perlat sau lucios, în funcție de preferință și de tipul ocaziei.

Machiaj vintage pentru ochi atrăgători

Dacă însă, nu îți place să-ți evidențiezi atât buzele, cât și ochii, uite cum poti face. Alegi machiajul vintage cu ochi extrem de fumurii și gene false este perfect pentru tine! În acest caz, lași buzele în mod natural, prin aplicarea doar a unui ruj nude, mat sau lucios. De ce?  Să fie o culoare ușoară, mai ales dacă ai buze subțiri,  care tind să „dispară“, să nu fie văzute.

Pentru față, folosește o bază care să-ți dea luminozitate și naturalețe, aplică un blush roz-piersică pentru un aspect sănătos, dar, pentru ocazii cum sunt serile pline de farmec ale Crăciunului, poți accentua pomeții! Folosește, de asemenea, lumini strălucitoare pentru față și decolteu, prin aplicarea cremelor sclipitoare, căci tot ce e festiv, trebuie să aibă sclipici!

Dacă vei ține cont de minime sfaturi, poți avea cu adevărat o seară magică, așa cum e seara de Crăciun!

 

My title page contents