Pielea are propriul său ciclu de reînnoire. Celulele epiteliale sunt regenerate continuu în stratul mai profund și apoi se întorc în scopul înlocuirii celulelor prezente pe suprafața pielii. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, acest proces natural încetineşte, provocând modificări.

Apa este baza vitalității pielii. Dermul este compus din 70% apă, iar epiderma, în medie, din 10-15%. Conținutul ideal de umiditate este de aproximativ 13%. Când conținutul de apă scade sub 10%, se atinge „pragul critic”, în care stratul superficial al epidermei, stratul cornos, își pierde elasticitatea și pielea pare uscată și ștearsă.

Pentru a reduce pierderea de apă în exterior, corpul nostru are două instrumente: epiderma și filmul hidrolipidic superficial, formate din elemente capabile să atragă și să fixeze apa. Dar și să permită pielii să capteze apa prezentă în atmosferă sau în cremele hidratante.

Colecţia Repêchage® Cell Renewal a fost creată pentru a reda tenului vitalitatea şi tinereţea.  Având la baza principii de exfoliere, hidratare şi protecţie, aceste produse ajută pielea să devină radioasă şi fină.

Deshidratarea pielii trebuie prevenită din timp, alegând produse specifice nevoilor tenului tău.

C-SERUM SEAWEED FILTRATE – C-Serum (prescurtarea de la Citoserum) Filtrat de Alge Marine conține 18 aminoacizi, 12 vitamine și minerale și 42 de oligoelemente provenite din Algele Marine de mare adâncime. Un adevărat cocktail pentru pielea ta.

De ce și când ai nevoie de el?

Acest ser previne deshidratarea, apariția liniilor fine şi redă vitalitatea deplină a tenului, rehidratându-l.

Aplică serul zilnic, singur sau sub crema hidratantă pe care o folosești în mod obișnuit.

 

Descoperă și tu best-seller-ul care Repară, Reface, Reînnoieşte: Repêchage®C-SERUM SEAWEED FILTRATE – C-SerumFiltrat de Alge Marine. Preț: 213 lei.

My title page contents