Valentine`s Day: idei de cadouri homemade, simple și drăguțe

Valentine’s day: idei de cadouri de făcut într-un cuplu. Ziua Îndrăgostiților este cea mai romantică zi a anului, așa că de ce să nu o faci și mai specială pregătind un cadou personalizat? Partenerul tău va aprecia o idee personalizată și un cadou făcut din inimă. 

Ziua Îndrăgostiților este aproape, iar un cadou poate fi cel mai bun mod de a vă reînnoi dragostea. Ideile originale și personalizate sunt suficiente pentru a „mișca” inima persoanei iubite.

Vă propun ca anul acesta, de 14 februarie, să creați ceva unic și de neuitat. Lăsați în urmă cadourile clasice și uneori plictisitoare, și îmbogățiți-vă casa cu gânduri speciale create cu propriile mâini, lăsați note post-it cu fraze romantice în jur, umpleți camera cu  baloane și imprimați hărți ale locurilor voastre preferate. Surprinde-ți partenerul și organizează o seară de film sau o cină în doi acasă.

Modalitățile de a spune „te iubesc” sunt nesfârșite. Să aflăm împreună care sunt cele mai romantice cadouri de Ziua Îndrăgostiților, concepute atât pentru EA, cât și pentru EL.

Valentine’s day: idei de cadouri pentru EA și pentru EL

Inimă din dopuri de plută

Oferă-i inima partenerului tău, dar optând pentru una din plută! Impresionează-ți partenerul pasionat de bricolaj, cu acest gest de dragoste romantică. Ai nevoie de câteva dopuri de plută: le colorezi capetele cu tempera în diferite nuanțe și formezi o inimă lipind fiecare dop pe un carton. De asemenea, le poți personaliza cu autocolante unice pentru un cadou perfect, ce poate fi păstrat pentru totdeauna.

Cadouri pentru cele 5 simțuri

Fă din Ziua Îndrăgostiților o zi captivantă, plină de inspirație, pregătind un cadou pentru fiecare simț. Scopul este de a vă intensifica iubirea prin intermediul celor 5 simțuri: văz, auz, miros, gust și atingere. Alege 5 cutii de cadouri drăguțe, cu 5 etichete frumoase, unde poți marca semnificația fiecărui simț cu un marker colorat. La final trebuie doar să adăugi gândurile asociate fiecărui simț. Partenerul tău va fi încântat!

Harta inimii

O idee simplă și romantică este să creezi o hartă a locurilor voastre preferate. Gândește-te la povestea voastră, la locul unde v-ați întâlnit, la primul sărut sau la locurile pe care le-ați vizitat împreună. Imprimă o hartă sau alege una pe care poți atîrna pe perete, decupează și adaugă mesaje cu autocolante în formă de etichete. Astfel, vei marca cele mai romantice etape ale poveștii voastre de dragoste.

Borcan plin de dulciuri/inimioare

Ziua Îndrăgostiților este cea mai romantică sărbătoare a anului, așa că de ce să nu-i oferi partenerului ceva dulce? Ia un borcan frumos (sau o sticlă deosebită) și umple-l cu bomboanele preferate ale jumătății tale sau cu bomboane în formă de inimă. O idee ar putea fi, de asemenea, să o personalizezi cu o frază specială, probabil scrisă cu litere lipicioase. Jumătatea ta nu va putea rezista!

Baloane cu fotografii

O modalitate de a-ți întâmpina iubita într-un mod super romantic de Ziua Îndrăgostiților este de a umple casa cu o mulțime de baloane cu heliu, în formă de inimă. Iar pentru a face această idee și mai dulce, poți lipi fotografiile voastre preferate pe baloane sau poți să le prinzi de șnurul balonului. O idee simplă și drăguță care vă va ajuta să umpleți și mai mult casa cu dragostea voastră!

Organizați o noapte de filme romantice

Sunteți mari cinefili? Dacă da, atunci vă veți putea împărtăși pasiunea printr-o „întâlnire pe canapea”, urmărind o serie de filme romantice. Ce poate fi mai frumos și romantic decât să vă cuibăriți unul lângă altul și să urmăriți cele mai frumoase filme de dragoste, într-o atmosferă caldă și romantică?

Spa pentru cuplu acasă

O idee pentru a încheia seara de Sfântul Valentin într-un mod relaxant și captivant este să creați un centru spa acasă. Aveți nevoie de spumant de baie, sare de baie (colorată și parfumată), baloane colorate și lumânări parfumate relaxante, pentru a crea o atmosferă magică și senzuală. Astfel, veți scăpa și de stresul acumulat în zilele obișnuite, printr-un masaj făcut unul altuia. Cine ar putea rezista?

Cupcakes romantici

O alternativă la tortul cu brânză în formă de inimă sunt cupcakes-urile mici și delicioase. Un dulce cu care îți vei uimi partenerul de Ziua Îndrăgostiților. Cupcakes-urile sunt foarte romantice și ușor de preparat. Accentul trebuie pus pe decor. Ai nevoie de forme și accesorii pentru decor sub formă de inimă, pentru a face cupcakes-urile și mai irezistibile și delicioase.

 

My title page contents