Femeile moderne au o viață foarte ocupată și interesantă. Sunt pretențioase cu ele, își doresc să fie mereu în trend, să fie frumoase și îngrijite, chiar dacă timpul nu este niciodată îndeajuns. Ele știu, de asemenea, că mereu există o soluție de rezervă. Când nu ai timp, dar vrei rezultate spectaculoase, acționezi inteligent.

 

Soluția o au specialiștii Wella Professionals: VOLUME BOOST CRYSTAL MASK – o mască tratament transparentă, pentru o îngrijire delicată. În plus, oferă flexibilitate și un păr cu volum de durată, datorită tehnologiei Spring Force Blend. Polimerii și ingredientele delicate lasă părul moale la atingere, fără a-l îngreuna. Primul tratament Wella Professionals transparent pentru îngrijire extra-ușoară.

CRYSTAL MASK conține:

  • extract de bumbac – o fibră moale și netedă, având exact proprietățile de care părul fin are nevoie pentru a obține volum rezistent;
  • Tratament transparent ce oferă volum și flexibilitate părului;
  • tehnologia Spring Force Blend.

Ingredientele conținute lasă părul ușor de manevrat și strălucitor, fără a-l îngreuna. Polimerii înconjoară fibrele de păr, stabilizându-le și ajută, totodată, la crearea volumului în timpul uscării cu uscătorul.

Formulă delicată, cu note de vârf aerate, note de mijloc de flori proaspete, note de bază senzuale oferă părului tău o îngrijire delicată și, evident, un volum vizibil și susținere de durată.

Ușor de folosit

Aplici pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul. Lași să acționeze 5 minute și apoi clătești foarte bine.

Și dacă vrei să câștigi timp, dar mai ales volum, alege WELLA PROFESSIONALS INVIGO VOLUME BOOST CRYSTAL MASK. Preț: 49 lei.

 

My title page contents