Sandviș cu roșii. Gustos și hrănitor

Sandviș cu roșii

Între mesele principale parcă ți se face poftă de un sandviș. Ce zici de o combinație de chiflă crocantă sau pâine integrală, după gust, și brânză cu roșii? Sună bine, nu?

 

 

Timp de preparare: circa 15 minute

Ai nevoie de:

4 felii de pâine integrală (sau chifle crocante)

4 lingurițe cu unt sau 4-5 linguri cu brânză de vaci cu verdețuri (o poți înlocui cu mozzarella)

4 roșii de mărime medie, bine coapte

1/2 legătură arpagic, de la care folosești doar tulpinile

Pregătești sandvișul așa:

  1. Ungi feliile de pâine cu untul sau cu brânza de vaci.
  2. Speli roșiile, le cureți și le tai felii subțiri. Speli arpagicul, îl cureți, îl scuturi de apă și îl tai mărunt.
  3. Așezi feliile de roșii pe pâinea unsă și presari tulpinile de arpagic tăiate.

Sugestie! În loc de unt sau brânză de vaci, poți folosi mozzarella. Roșiile pot fi stropite cu puțin ulei de măsline și condimentate cu sare și piper, după gust. În loc de arpagic, merge foarte bine și busuiocul.

 

My title page contents