Biscuiți de casă pentru copii. Sfaturi, idei și rețete

Biscuiți de casă pentru copii. Sfaturi, idei și rețete

Tu pregătești biscuiți de casă pentru copii? Printre deserturile rapide, bune și preferate de copii sunt și biscuiții de casă. Există multe rețete de biscuiți, dar fiecare are unii preferați. Ai tăi sau ai copilului tău, care sunt?

 

Originile acestor biscuiți simpli și rapid de făcut, sunt foarte vechi. Pentru aluat ai nevoie de 100 de grame de unt la temperatura camerei, care se amestecă cu 200 de grame de zahăr la care se adaugă un ou, 300 de grame de făină și un plic de zahăr vanilinat.

Aluatul pentru biscuiți ar trebui să fie lucrat și pus în frigider timp de cel puțin 30 de minute. Apoi se întinde cu un sucitor și se taie cu forme diferite. De fapt, biscuiții sunt foarte rapid de pregătit și de copt. Este suficient să-i pui la cuptor pentru 20 de minute la 180 °. Pe de altă parte, dacă vrei să obții biscuiți cu două culori, poți împărți aluatul în două și adaugi 15 grame de pudră de cacao într-o parte. Acești biscuiți sunt perfecți pentru copii, dar și pentru adulți, alături de un ceai.

Biscuiți de casă pentru copii. Biscuiți fără unt

Biscuiții fără unt sunt la fel de gustoși ca și cei cu unt, dar au mai puține calorii. Astfel încât, copiii pot mânca mai mult din aceste dulciuri rapide și ușoare. Pentru a-i pregăti, ai nevoie de 250 de grame de făină de orez, 80 de grame de ulei de floarea-soarelui, 80 de grame de zahăr, 2 ouă. Și pentru a-i face și mai delicioși, poți adăuga 100 de grame de „picături” de ciocolată.

Un alt aluat se poate face din: 250 de grame de făină, 100 de grame de zahăr, 1 ou, 40 ml de ulei, 30 ml de lapte, jumătate de pachet de drojdie, un plic zahăr vanilinat și zahăr pentru decor. Sunt biscuiți perfecți pentru micul dejun, înmuiați în lapte.

Biscuiți simpli

Prima variantă: 180 de grame de Nutella, 150 de grame de făină și 1 ou. Biscuiții rezultați sunt recomandați pentru micul dejun, deoarece îți vor oferi multă energie.

A doua variantă: 220 grame de făină, 1 gălbenuș de ou, 70 de grame de zahăr, o linguriță de praf de copt, 130 de grame de unt.

Ambele variante se coc în mai puțin de 15 minute la 180 °.

Biscuiți vegani

Sunt biscuiții fără grăsimi animale.

Prima variantă: 200 de grame de făină de grâu, un vârf de cuțit de scorțișoară, un vârf de cuțit de ghimbir, o linguriță de bicarbonat de sodiu, 30 g de zahăr lichid și 30 de grame de ulei. Se frământă aluatul, se dă la rece o vreme, apoi se coc biscuiții 15 minute la 180 °.

A doua variantă: 110 grame de făină de nucă de cocos, 130 de făină, 50 de grame de zahăr, 100 ml de lapte de soia, 40 ml de ulei, 1 pachet de drojdie și o crustă de lămâie rasă. Sunt biscuiți moi fără unt, pentru orice ocazie.

Biscuiți de casă pentru copii. Biscuiți rapizi

O variantă de biscuiți rapizi e cea a biscuiților pentru ceai.

Ingrediente: 200 de grame de unt, 250 de grame de făină, 1 ou, 100 de grame de zahăr, un plic de zahăr vanilinat, o linguriță de bicarbonat de sodiu și un vârf de sare. Amesteci ingredientele, frămânți aluatul, faci formele preferate și decorezi biscuiții cu zahăr. Coci biscuiții la 170 ° timp de 15 minute.

My title page contents