Afrodita Resort& Spa Băile Herculane

Masajul este magie pură pentru organism. El dă un boost organismului, crește capacitatea de concentrare, te eliberează de anxietate și îmbunătățește somnul.

Masajul ocupă loc de cinste și când vine vorba de relaxare. Indiferent de tipul ales, beneficiile acestuia se rezumă la un singur lucru – presiunea cu care este realizat. Pentru că de ea depind calmarea și încetinirea sistemul nervos, ea reduce bătăile inimii, scade presiunea arterială și activitatea cerebrală.

Iată un top 3 motive pentru care te încurajăm să mergi săptămânal la masaj:

–           Vei avea un somn mai liniștit și scapi de insomnie. Somnul este legat de activitatea cerebrală. Prin masaj, aceasta își încetinește ritmul, ceea ce te ajută să obții un somn mai adânc;

–           Elimină oboseala și anxietatea. Și cu toții știm cum arată acestea, în toate formele lor. Fie că sunt generate de un ritm de viață prea alert, sau de un somn de proastă calitate,  masajul elimină contracturile musculare, relaxează organismul și îl încarcă de energie;

–           Crește capacitatea de concentarare.  În ultima perioadă iți pierzi răbdarea foarte ușor? Ei bine, efectele masajului te vor ajuta să iți îmbunătățești atenția și capacitatea de concentrare.

Dacă simți că ai nevoie de o pauză doar pentru tine, optează pentru OFERTA WELLNESS de la Afrodita Resort din Băile Herculane. Întâi de toate, respiri și te relaxezi. Apoi, înlături amprentele stresului și ale timpului. Într-un final, tratezi și aduci sănătate în minte și corp!

Durata sejurului poate fi aleasă între 5 sau 7 nopți, include terapii la SPA și access la HERCULUM SPA care deține 5 tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de himalaya, saună umedă), piscină de înot, jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu și sală de fitness.

Oferta completă o găsești aici: https://www.afroditaresort.ro/oferte/sejur-wellness.

 

Relaxare plăcută!

My title page contents