Un scalp curat, sănătos și un păr plin de volum! Ce-și poate dori mai mult o femeie? 3 dorințe într-un styling 3D oferit de specialiștii NIOXIN: 3D STYLING NIOSPRAY REGULAR HOLD – Un fixativ cu fixare uşoară, creat pentru părul cu structură subțire, ce te ajută să creezi un styling bogat.

 

De ce 3D Styling?

  • 3D Styling este complementar serviciului de îngrijire NIOXIN, oferind un scalp sănătos, fără reziduuri vizibile după prima spălare. În plus, creează spații între fire, dându-i podoabei capilare o formă mai echilibrată. Polimerii din formulă acoperă părul și îi oferă capacitatea îmbunătățită de a-și păstra forma;
  • 3D Styling – o nouă generație de styling ce oferă părului subțiat un aspect mai plin și mai gros;
  • Cu 3D Styling obții efecte de styling ușoare și flexibile, având în același timp grijă de structura subțire a părului.

Tehnologiile ProThick și LightPlex acționează în interiorul și în exteriorul părului, oferindu-i flexibilitate și păstrând totodată un scalp curat și proaspăt, fără să încarce firul de păr.Agenții de îngrijire pătrund în fir, păstrând hidratarea părului pentru mult timp şi astfel acesta este protejat de degradare. Polimerii flexibili se depun în jurul fiecărui fir de păr, fapt pentru care pleata îşi poate menține forma, dar și aspectul natural.

Cum folosești sprayul?

Pulverizezi pe părul uscat și creezi stylingul, trecând degetele prin păr pentru a imprima mişcare. Vei obține o fixare naturală. Se îndepărtează uşor prin periere.

Recomandare pentru părul cu structură fină spre medie: NIOXIN 3D STYLING NIOSPRAY REGULAR HOLD. Preț: 79 lei.

My title page contents