5 piureuri de fructe pentru copii

5 piureuri de fructe pentru copii. Copilul tău acceptă cu greu să mănânce fructe? Profită de bogăția de fructe de vară pentru a îmbogăți dieta copiilor cu piureuri și sucuri! Piureurile sau smoothie-urile de fructe conțin fibre, vitamine, antioxidanți și zaharuri naturale, motiv pentru care sunt o alegere excelentă pentru cei mici. 

Anotimpurile calde sunt întotdeauna ideale pentru a consuma mai multe fructe și legume. Sunt alimente atât de bune, răcoritoare și hrănitoare! Însă, adesea, copiii nu mănâncă fructe de bună voie. În cazul în care copilul tău are probleme în a mânca fructe, smoothie-urile sunt soluția ideală, capabilă să satisfacă chiar și cei mai pretențioși copii.

Avantajul sucurilor și piureurilor preparate în casă este că acestea nu numai că potolesc setea, dar sunt și o sursă prețioasă de vitamine și minerale. Smoothie-urile de fructe conțin fibre, vitamine, antioxidanți și zaharuri naturale, motiv pentru care sunt o alegere excelentă pentru cei mici.

Când vine timpul să alegi smoothie-ul ideal pentru micuțul tău, ai la dispoziție o gamă infinită de posibilități. Tot ce ai nevoie este puțină creativitate! În plus, piureurile de fructe pentru copii sunt ideale în orice moment al zilei, deși sunt recomandate a fi consumate în special pentru prânz sau drept gustare.

Iată 5 piureuri de fructe pentru copii:

Aceste piureuri de fructe pentru copii sunt ideale pentru combaterea căldurii verii, precum și pentru furnizarea unei cantități excelente de nutrienți și vitamine. Acestea pot fi o alegere excelentă pentru hrănirea copilului.

Trebuie menționat că doar ingredientele diferă, modul de preparare este comun și constă în blenduirea fructelor împreună, după ce au fost, în prealabil, spălate și curățate.

1. Smoothie de diferite fructe

Ai nevoie de:

1 kiwi tăiat în felii

1 banană, decojită și tocată

70 g afine

150 g de căpșuni

2 cuburi de gheață

125 ml suc natural de portocale

1 iaurt

2. Smoothie de căpșuni și banane

Copiii iubesc aromele dulci ale căpșunilor și bananelor. În plus, aceste fructe sunt foarte bune pentru corpurile și mințile lor în curs de dezvoltare. În plus, la acest smoothie mai poți adăuga o jumătate de ceașcă de spanac crud, pentru a-i oferi un plus de vitamine.

Ai nevoie de:

1 banană

1/2 cană căpșuni

1 măr, feliat

1/2 cană afine

1 ceașcă de lapte

1/2 cană zmeură

3. Smoothie de mango și banane

Acest smoothie extrem de gustos îi va umple pe cei mici de bucurie. Este ca o rază de soare, chiar și în cele mai ploioase zile. Este suficient să combini ingredientele pentru a obține cel mai delicios smoothie.

Ai nevoie de:

1 mango, curățat și tăiat în bucăți

1 banană, decojită și tocată

225 ml suc proaspăt de portocale

225 g iaurt natural sau vanilie

4. Smoothie de mure și zmeură

Datorită acestei rețete, adulții și copiii vor primi o doză semnificativă de energie. Dacă dorești să obții o aromă mai fructată, renunță la iaurt.

Ai nevoie de:

1 banană mică

70 g de mure

125 g zmeură proaspătă

170 g iaurt de vanilie

1 lingură de miere

4 cuburi de gheață

5. Smoothie de pere și banane

O băutură sănătoasă, ușor aromată cu scorțișoară și nucșoară și bogată în arome de fructe. Pentru a obține un smoothie mai gros, încearcă să utilizezi banane congelate anterior, decojite și tocate.

Ai nevoie de:

2 pere tăiate în bucăți și fără partea centrală

1 banană tăiată în bucăți

250 ml de lapte

125 g iaurt de vanilie

1/2 linguriță scorțișoară

Nuci

 

My title page contents