Să-ți menții buzele hidratate poate fi o provocare zilnică, mai ales dacă au tendința de uscare. Iar dacă vara, inamicul numărul unu al acestora este soarele, odată cu sezonul rece, aerul tare și uscat accentuează această problemă. Astfel, devine necesar să-ți schimbi rutina de frumusețe în funcție de condițiile meteorologice. 

 

Iată 3 moduri de hidratare a buzelor

1. Aplică balsam de buze de mai multe ori pe zi

Pentru a-ți menține buzele moi, ar trebui să folosești frecvent un balsam de buze. Alege unul pe bază de uleiuri naturale, ceară de albine sau vaselină. Încearcă să le eviți pe cele care conțin arome, coloranți sau parfumuri, deoarece aceste substanțe pot irita buzele.

2. Folosește un balsam de buze cu factor de protecție solară

Expunerea excesivă a buzelor la lumina soarelui le poate deshidrata. Folosește un balsam de buze cu un SPF de cel puțin 15.

3. Și rujul trebuie să fie hidratant

 „Evită rujurile opace, deoarece pot deshidrata buzele. Dacă vrei să folosești un astfel de ruj, aplică mai întâi câteva straturi de balsam de buze. Alege un ruj cu rol hidratant. Aplică întotdeauna balsam de buze înainte de ruj, chiar dacă folosești un ruj cu rol hidratant.”, este de părere Diana Marandiuc, NATURYS ROMÂNIA.

Și ca întotdeauna, specialiștii Naturys sunt alături de tine și îți prezintă Nature Up BALSAMO LABBRA IDRATANTE – Balsam de buze hidratant, esenţial pentru frumusețea de zi cu zi. Un balsam ce protejează și hidratează buzele.

Formula bogată în acizi graşi și uleiuri organice conferă catifelare buzelor pe tot parcursul zilei și le hrăneşte, datorită complexului de vitamine conținut. Textura sa cremoasă permite o aplicare grațioasă și conferă o senzație plăcută de umiditate și catifelare.

Alege balsamul hidratant de buze Nature Up pentru următoarele principii active pe care le conține:

  • Prună Kakadu (Vitamina C) – un antioxidant puternic folosit pentru a proteja pielea împotriva îmbătrânirii;
  • Unt de Shea – asigură hidratare și regenerare şi este bogat în vitamine;
  • Ulei de Măsline – regenerează și hrănește;
  • Ulei de Avocado – protejează și are efect de catifelare.

Aplică balsamul ori de câte ori este necesar.

Vrei să ai cele mai catifelate și hidratate buze? Atunci, alege NATURYS Nature Up BALSAMO LABBRA IDRATANTE – Balsam de buze hidratant. Preț: 48 lei.

 

My title page contents