Carameleeeee pentru mici si mari

Ce deliciu! Caramele pe saturate! Hai sa ne bucuram din plin de ele. Gratie Alinei Stan de la Arome de Poveste. http://www.aromedepoveste.ro.

 

 

Susanul este o planta cultivata pentru semintele sale bogate in uleiuri care se intrebuinteaza in gastronomie, mai ales la produsele de patiserie si brutarie. Semintele de susan sunt foarte bogate in proteine,  contin de asemenea, calciu, fier si zinc, minerale care ajuta la functionarea normala a organismului, la formarea oaselor si dintilor, ajuta la metabolizarea grasimilor si carbohidratilor, previne impotenta. Semintele de susan contin antioxidanti si au proprietati anti-cancerigene. Pentru a beneficia de componentele nutritive ale semintelor de susan acestea trebuiesc rasnite, altfel ele se evacueaza intregi, fara a fi digerate.

 

Ingrediente:

  • 125 gr paste de susan
  • 50 gr ulei de cocos
  • 50 gr unt cacao
  • 75 gr sirop agave raw

 

Modul de pregatire:

  1. Pui pasta de susan intr-un castron.
  2. Adaugi treptat uleiul de cocos si untul de cacao topit, amestecand continuu cu un tel.
  3. Incorporeaza siropul de agave si amesteca din nou.
  4. Compozitia obtinuta, o pui in forme de silicon. Pui in congelator pentru o ora.
  5. Le pastrezi la congelator si le mancati imediat dupa ce le scoti.
My title page contents