Biberoane

Eu fac colectie de biberoane. In timp ce unii fac colectii de magneti, unii de timbre, altii de servetele. Am acasa muuullte biberoane. De la multe branduri. De diferite marimi si de diferite varste. Uite de ce!

 

Dupa cum ziceam, am acasa cam multe biberoane. Mai exact, am cateva biberoane pastrate de la primul meu copil, Mara, cu o varsta de mai bine de 8 ani si jumatate. Si am biberoane de varsta Gloriei. Doua cosuri pline. Daca le mai folosim? Ocazional! Pentru apa. Mai ales noaptea. Si foarte des pentru papusi.

Cum am ales?

Cu putina vreme inainte de nasterea Gloriei, mi-a atras atentia aici un tip de tetina si de biberon care mi-au luat ochii. Insa nu mi-am batut capul sa tin minte numele brandului. Eu ma dedicasem trup si suflet altui tip de biberoane. Insa iata inca o data ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa.

Cum am avut fericita ocazie sa nasc la o maternitate privata, am primit niste cadouri foarte faine pentru copil. Printre ele si celebrele tetine anticolici pe care eu la vazusem inainte de a naste.

O alta colectie

Si am zis: nimic nu e intamplator. Copilul meu cel mic a fost campion la supt. Ea a refuzat sa bea din toate tipurile de biberoane, mai putin din cel care avea atasata o tetina ca aceasta.

Si atunci,  a fost clar. Am renuntat la alegerile mele si am tinut cont de gusturile copilului. Care nu au fost deloc proaste. Si uite asa – au trecut mai bine de trei ani si ceva de atunci – si noi tinem aproape de placerea Gloriei.  Si de starea ei de bine.

 

My title page contents