Răsfoiești reviste dedicate frumuseții și îngrijirii, privești pe ecranul tv zeci de coafuri cu un păr strălucitor și puternic, iar apoi ți-l studiezi pe al tău și te întrebi de ce nu-l ai și tu așa. Simplu! Pentru că, înainte de a cumpăra un produs, ar trebui să știi ce ți se potrivește, ce nevoi are podoaba ta capilară, să investești în calitate și să nu faci rabat când e vorba de îngrijirea ta. Pentru că rezultatele tale personale te vor face mult mai fericită decât ceea ce vezi  în jur.

 

SYSTEM PROFESSIONAL îți recomandă cele mai potrivite produse pentru părul tău: LUXEOIL KERATIN BOOST ESSENCE – Special creat pentru protecţia cheratinei din fir, cu ajutorul uleiurilor de lux.

Cum acționează?

Produsul se remarcă prin uniformizarea instant a firelor și este ideal pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cel sensibil și deteriorat. Acest tratament leave-in luxos cu cheratină pătrunde în păr pentru a reconstrui și consolida cheratina. Formula exclusivistă, cu uleiuri de lux și aminoacizi selectaţi, stimulează structura părului din interior. Moleculele foarte fine din formula hrănitoare System Professional LuxeOil pătrund în firul de păr, „sigilează” hidratarea  în interiorul acestuia și fixează cheratina.

Structura părului devine mai puţin poroasă, mai puternică dinspre interior și mai rezistentă împotriva deshidratării.

3 uleiuri prețioase, un lichid luxos pentru părul tău

System Professional LUXEOIL este îmbogăţit cu uleiuri hrănitoare şi preţioase:

  • Ulei de argan, renumit pentru rolul lui nutritiv şi pentru beneficiile cosmetice şi medicinale pe care ni le oferă;
  • Ulei de Migdale, un ulei fin, hrănitor, cu proprietăţi regenerante şi calmante. Este integrat în formulă pentru puterea cu care hidratează şi îngrijeşte părul fără să-l încarce. În plus, stimulează creşterea rezistentă a părului şi îi oferă strălucire;
  • Ulei de Jojoba, extras din seminţele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu părul, se absoarbe rapid şi poate transforma un păr uscat, încurcat şi fragil într-unul hidratat şi regenerat.

Dacă vrei să ai un păr de podium, încearcă SYSTEM PROFESSIONAL LUXEOIL KERATIN BOOST ESSENCE. Preț: 133 lei.

My title page contents