Mini brazi de Crăciun. Cele mai frumoase idei pentru a împodobi mici brăduți de Crăciun

Mini brazi de Crăciun. Cele mai frumoase idei pentru a împodobi mici brăduți de Crăciun

Cu câteva idei și accesorii poți împodobi mini brazi de Crăciun De la conuri de pin la bețișoare de înghețată, de la carton la bucăți de pâslă. Ușor de făcut, frumos de privit.

Bradul de Crăciun este un mare clasic, dar există și alternative în format miniatural, pe care le poți realiza cu materiale naturale sau reciclate.

Ideile sunt nenumărate. Iată cele mai drăguțe din care să te inspiri pentru a face mini brazi de Crăciun:

Ce materiale ai nevoie pentru a realiza brăduți de Crăciun?

Conuri de pin, bucăți de pâslă, pompoane, bețișoare de înghețată… Există multe lucruri pe care le poți folosi pentru a crea brazi de Crăciun originali. Dacă nu ai spațiu acasă, acești brăduți pot fi o alternativă în miniatură la clasicul brad de Crăciun. De asemenea, îi poți folosi pentru a crea piese centrale de decor, decorațiuni pentru ferestre și pentru alte zone ale casei.

Brăduți de Crăciun cu conuri de pin

Un con de pin poate fi transformat ușor într-un pom de Crăciun. Trebuie doar să lipești conul deasupra unui disc de lemn; adaugi apoi câteva mărgele ici și colo cu lipici fierbinte (pistol de lipit), iar la final lipești o stea pe vârf.

Alternativ, ca bază, poți folosi dopuri de plută și înmoi conurile de pin în tempera verde.

Brăduți de Crăciun cu pâslă

Dacă ai prin casă diverse bucăți de pâslă, folosește-le pentru a crea brazi de Crăciun.

Vei avea nevoie de polistiren, din care faci un con și îl acoperi cu multe bucăți de pâslă verde sau colorată. Adaugă o crenguță ca trunchi și apoi înfige-o într-o gaură făcută în centrul unui disc de lemn, care va acționa ca suport.

Brăduți de Crăciun cu pompon

Pompoanele sunt ușor de realizat și se pretează la mai multe utilizări. De exemplu, îi poți folosi pentru a acoperi un con de polistiren, dând viață unui brad de Crăciun original și super-creativ.

Brăduți de Crăciun cu bețe de înghețată

Ai strâns bețișoarele de lemn de la înghețată? A venit vremea să faci ceva cu ele. Ai nevoie doar de 3 pentru a crea un brad; după ce le-ai vopsit, unește-le la capete cu lipici fierbinte, împodobește bradul cu pompoane sau cu alte elemente la alegere. Adaugă apoi deasupra o stea de Crăciun din carton.

La sfârșit adaugă trunchiul, pe care îl poți face cu carton brut, și o sfoară pentru a putea agăța brăduțul pe post de decorațiune.

Brăduți de Crăciun din carton

Ai nevoie de un pai de hârtie și două coli de carton, una verde și una galbenă. Desenează un triunghi pe cartonul verde și decupează-l, apoi pliază-l ca la acordeon. Fă o gaură mică în centru care trece prin diferitele pliuri; introdu un pai și adaugă o stea de carton deasupra.

 

My title page contents