Orice femeie visează să aibă un păr moale și mătăsos. De fapt, podoaba capilară este mai presus de toate o armă de seducție. Un chip frumos este pus și mai mult în valoare de un păr care îl încadrează ca într-o ramă perfectă. Și totuși, ce faci dacă ai un fir fragil și frizzy, care nu se lasă stilizat și aranjat? Ei bine, atunci ai o singură opțiune: apelezi la specialiști și la produsele de îngrijire profesionale care nu te lasă la greu. Sugestia noastră? HYDRE SHAMPOO – Șampon hidratant de la Sebastian Professional. Targetul lui? Părul uscat, rebel, cu tendințe de electrizare. O formulă intensiv hidratantă ce netezește firul uscat, neascultător și tratat chimic, oferindu-i volum și dinamism.

 

Cu HYDRE SHAMPOO, vei avea în mod sigur un păr hidratat, care își va menține forma și mișcarea mătăsoasă. În plus, șamponul protejează culoarea părului vopsit. Ce să-ți dorești mai mult?

Cum îl folosești?

Aplici șamponul pentru hidratare pe părul umed și masezi până obții o spumă bogată. Clătești bine și repeți procedura, dacă este nevoie. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă continuarea  tratamentului cu hydre conditioner.

 

Dacă îți dorești  un păr hidratat și mătăsos, încearcă SEBASTIAN PROFESSIONAL HYDRE SHAMPOO – Șampon hidratant. Preț: 77 lei.

My title page contents