Parul dupa nastere

Daca ai intrat in randul mamelor de curand, ia aminte! Informatiile sunt valabile si daca te pregatesti in curand sa ii spui “Bine ai venit” bebelusului tau. In cele 9 luni de sarcina, corpul tau s-a aflat intr-o continua schimbare. A trait modificari si a descoperit noi forme. Tot asa tenul si parul.

 

Variatiile hormonale sunt principalele responsabile pentru majoritatea simptomelor pe care le experimentezi, fie că sunt legate de piele, de păr sau pur și simplu de starea ta.

Mai mult de trei sferturi dintre proaspetele mame – 75% – se confrunta cu o cadere mai acuta a parului dupa nastere.

De ce? Pentru ca activitatea hormonala crescuta din timpul sarcinii determina ca mai multe fire de par sa se gaseasca in faza activa de crestere decat in mod normal. Si uite asa, in timpul sarcinii, nu ai de-a face cu caderea parului.

Situatia se schimba insa radical dupa ce faci cunostinta cu bebelusul. Pentru ca la 6 saptamani dupa nastere, rata de creștere a parului scade iar caderea parului se intensific. Si devine ingrijoratoare.

Subțierea parului este o problemă uzuală pentru mame la aproximativ 3-4 luni după naștere și poate să dureze până la 1 an. De ce? Pentru ca structura parului se schimba in timp.  Cat ai fost insarcinata diametrul parului se poate mari, dar apoi revine la dimensiunea inițiala. De unde senzatia de subtiere.

Acestui fenomen I se adauga si dezechilibrarea scalpului. Pentru ca, sa fim seriosi, dupa ce ai nascut, nu mai ai atat de mult timp pentru tine si pentru parul tau. Ceea ce poate avea si are consecinte negative asupra scalpului.

Creat de catre o proaspata mamica, NIOXIN este soluția impotriva caderii și subtierii parului.

Inspirat din ritualul skin-care, NIOXIN ofera 6 sisteme personalizate create din 3 parti, curatare-optimizare-tratare oferite de NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer și Scalp Treatment.

Sistemul in 3 parti are efect complex:

  1. Reduce pierderea firelor de par datorata ruperii
  2. Ofera parului un aspect mai bogat
  3. Intareste structura firului de par
  4. Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii
  5. Curata scalpul de reziduurile de sebum

Intreaba hairstilistul ce sistem este potrivit pentru tine.

 

 

 

facebook.com/ NioxinRomania

My title page contents