Revitalizează-ți părul și spune stop căderii acestuia

Păr fragil, fără strălucire, predispus căderii? Nimic nou! Aceste nemulțumiri sunt printre cele mai întâlnite în rândul doamnelor. „Nu-mi stă nicicum părul, nu reușesc să-l coafez, îmi cade foarte mult.”, auzim des astfel de plângeri.

La sfârșitul verii avem de-a face nu numai cu stresul de revenire la ritmul de zi cu zi, diferit de cel de vacanță, dar și cu starea de sănătate precară a părului nostru. Clorul, apa sărată, expunerea prelungită la soare, aerul condiționat, poluarea aerului și temperaturile ridicate, toate acestea slăbesc foarte mult firul de păr, provocând inevitabil ruperea și căderea părului. Pierderea acestuia este o stare fiziologică normală: putem pierde mai mult de 100 de fire de păr pe zi. Un număr impresionant, dacă luăm în considerare totalitatea celor aproximativ 100.000 de fire de păr ce formează podoaba capilară a unei persoane, în medie.

Pe lângă un stil de viață cât mai sănătos, pe care trebuie să-l aibă orice persoană, excluzând problemele medicale și alungând stresul, există și alte soluții.

 

În ajutorul tău vin stiliștii Londa Professional și îți recomandă: VITAL BOOSTER – Șampon revitalizant cu acțiune împotriva căderii părului.

Șamponul Vital Booster revitalizează instant scalpul și întărește rădăcina firului de păr, pentru reducerea căderii părului. În plus, acesta oferă o senzație reconfortantă și răcoroasă după aplicare.

Șamponul revitalizant Vital Booster conține ingrediente ca:

  • ulei din semințe de jojoba
  • cafeină
  • mentol

 

Șamponul Vital Booster revitalizează instantaneu pielea capului, pregătind scalpul pentru serul Vital Booster. Folosește serul pentru a preveni căderea părului.

 

Cum aplici șamponul:

Aplici și masezi pe părul umed. Apoi clătești.

 

Recomandare pentru revitalizarea și oprirea căderii părului:

Vital Booster – Șampon revitalizant cu acțiune împotriva căderii părului. Preț: 33 lei.

Vital Booster Serum – Preț: 65 lei. Ambele produse de la Londa Professional.

My title page contents