Susținere pentru un look mai bogat, mai dens

Poate că știi deja că de cele mai multe ori, genetica determină consistența și volumul părului nostru. Cu toate acestea, există erori de stil și cauze care pot agrava problema.

 

Alimentația incorectă este una dintre problemele unui păr subțire, lipsit de volum. O lipsă de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina D, vitamina B12 și fierul pot duce la subțierea firului. Aceasta poate fi, uneori, consecința unei vieți suprasolicitate sau a unei diete prelungite.

Și când nu există un volum natural, firul de păr are nevoie să fie ajutat. NIOXIN BODIFYING FOAM este o spumă de styling care oferă susținere şi creează un look cu aspect mai bogat, mai dens. În acelaşi timp oferă podoabei capilare un volum şi o formă flexibilă.

Nioxin Bodifying Foam are la bază tehnologia PRO – THICK, un complex profesional de îngroșare, care se distribuie pe păr și creează spații între fire. Polimerii conținuți oferă părului un aspect mai gros, iar spațiile dintre fire facilitează un styling ușor de realizat, cu o formă echilibrată.

Cum folosești produsul?

Aplici pe părul umed, şters cu prosopul şi piepteni pentru a distribui spuma uniform. Usuci cu foehnul pentru volum sau cu difuzorul pentru a defini  buclele.

Dacă îți dorești un look mai bogat, mai dens, încearcă NIOXIN BODIFYING FOAM. Preț: 79 lei.

 

 

 

My title page contents