The Room Showroom prezintă colecțiile estivale realizate de designerii români

The Room Showroom prezintă colecțiile estivale realizate de designerii români

The Room Showroom prezintă colecțiile estivale realizate de designerii români – The Room Showroom, care de curând a aniversat 4 ani de prezență pe piața din România, propune colecțiile pentru sezonul estival realizate de către designerii români. Clienții pot găsi în concept-store-ul situat central lângă Ateneul Român, atât ținute de zi, urbane sau pentru vacanțe, cât și pentru evenimente Garden Party sau pentru evenimente speciale, de cocktail sau exclusiviste.

Cu un design primitor și cochet, concept-store-ul prezintă piese vestimentare, obiecte de marochinărie și accesorii în serii limitate sau unicat, fabricate cu măiestrie în România. La acestea se adaugă și consultanța de stil personal de care beneficiază clientele showroom-ului. De asemenea, spațiul găzduiește tablouri și obiecte de decor realizate de tineri artiști plastici români.

Clientele concept-store-ului sunt persoane cu un simț estetic deosebit, care doresc să poarte ținute cu personalitate, realizate din fibre naturale și prietenoase cu pielea. Nu în ultimul rând, cei care aleg să poarte un produs fabricat în România, susțin și încurajează economia românească și ajută astfel la crearea de locuri de muncă și la întărirea comunităților locale.

Printre designerii și artiștii plastici prezenți la The Room Showroom îi amintim pe: Romanița Iovan, Amelian Couture, Larisa Dragna, OCCJ, Florentina Giol, Ramelle, KoModa, Iheart, EmaT Concept, Koja Design, Muna, AWE Fashion Stories, Noria Anis, Dana Martinescu, Straie și alții. Clienții pot comanda multe alte produse și online pe site-ul www.theroomshowroom.com.

Brandul The Room Showroom este deținut din luna martie a acestui an de Mihaela Bachmann

Brandul The Room Showroom este deținut din luna martie a acestui an de Mihaela Bachmann

Brandul The Room Showroom este deținut din luna martie a acestui an de Mihaela Bachmann, care dupa 20 de ani în care a avut o carieră de succes în domeniul marketingului, a absolvit studii de specialitate în domeniul vestimentar și și-a făcut „ucenicia” în micul atelier al unuia dintre ultimii pălărieri bucureșteni.

Concept-store-ul este deschis publicului de marți până vineri între orele 12.00 și 20.00 și sâmbătă între 12.00 și 16.00. Contact: tel. 0770 285 955, strada Episcopiei nr.6 etaj 1 interfon 01.

 

 

 

My title page contents