Primavara este despre innoire, despre primenire, despre noi inceputuri. Si Londa Professional a simtit momentul. Uite asa, la ceas de aprilie, a imbracat haine noi si afisat produse noi si servicii noi.

Reinventare pe toata linia. Un design nou. Experiente noi.  Produsele Londa se reaseaza ritmului de viata actual, alert si complex.

Formula noilor produselor de ingrijire reprezinta o combinatie echilibrata de ingrediente hranitoare si de hidratare, menita sa raspunda nevoilor fiecarui tip de par in parte. Acestea provin din intreaga lume – frunze de maslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau seminte de macadamia din Guatemala. Aceste ingrediente se combina cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii parului.

Portofoliul de ingrijire include 10 game pentru par vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, cret, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp si Velvet Oil. Din linia destinata ingrijirii vor face parte si produse noi cum sunt Color Radiance Conditioner si solutia de indepartare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover. Le vei recunoaste usor, dupa cele doua linii de pe ambalaj care simbolizeaza doua suvite de par si care iti vor indica atat cromatic, cat si grafic beneficiile produsului. Acelasi cod se aplica si in cazul produselor de styling. Acestea din urma au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol in obtinerea de volum, textura, stralucire si fixare.

Noile servicii INSTA-CARE si INSTA-STYLE BAR raspund nevoilor parului intr-un timp foarte scurt. Meniul INSTA-CARE include: GLAZE IT pentru reimprospatarea culorii intre vopsiri, VITALIZE IT pentru revitalizarea scalpului si protejarea firului impotriva subtierii si ruperii si RESCUE IT pentru tratarea parului deteriorat. Daca ai nevoie de o coafura cu o investitie de timp minima alege una dintre variantele INSTA-STYLE BAR: STRAIGHT (par drept si neted pentru un stil rafinat), WAVES (onduleuri lejere), BRAID (diverse tipuri de impletituri sic), UP-DO (un look elegant pentru ocazii deosebite).

Tu ti-a facut vreme sa le incerci?

My title page contents